.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от baceto
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    С кой мога да си пия кафето, с кой мога се напия, с кой мога да сподлея нещо и т.н. > клишенца...
    то с всички може да си пиеш кафенцето и да се напиваш ..
    абе аре да не е точно така...
    За да не можещ да изпиеш едно кафе,тоест да отделиш дето се вика едни пет минути значи този човек трудно попада и в графата на познатите,щом не могат да се гледат за такъв кратък период.
    Не обичам да слагам етикети на хората и да ги деля,както става и с приятелите и познатите,но така се е случва.Приятеля трябва да е чвека,който да умее да общува с мен свободно,тоест да не се притуснява да ми каже истината,да вярва в мен,тоест да открие нещото в мен заради което ме оценявама и ми слага този етикет.Да умее да ме подкрепя,когато смята,че трябва и да го направи по начин така че чувството на сигурност в мен да е не 100% а 1000% и да умее да ми показва грешките.

Приятели/Познати

Ами виж сега аз как ги разграничавам:
    1.Приятелите са:хора,на които можеш да довериш тайна,да отидеш с тях на заведение,да се повеселите или просто да прекарате малко време заедно.
    2.Познатите са:хора,които не стрещаш всеки ден,хора,които само ти казват ,,Здравеей!Как си?,, ,хора,които са да речем от детската градина,от училище,от университета.
    Е,това от мене!
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си