- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятели/познати
За да не можещ да изпиеш едно кафе,тоест да отделиш дето се вика едни пет минути значи този човек трудно попада и в графата на познатите,щом не могат да се гледат за такъв кратък период.Първоначално написано от baceto
Не обичам да слагам етикети на хората и да ги деля,както става и с приятелите и познатите,но така се е случва.Приятеля трябва да е чвека,който да умее да общува с мен свободно,тоест да не се притуснява да ми каже истината,да вярва в мен,тоест да открие нещото в мен заради което ме оценявама и ми слага този етикет.Да умее да ме подкрепя,когато смята,че трябва и да го направи по начин така че чувството на сигурност в мен да е не 100% а 1000% и да умее да ми показва грешките.
Ами виж сега аз как ги разграничавам:
1.Приятелите са:хора,на които можеш да довериш тайна,да отидеш с тях на заведение,да се повеселите или просто да прекарате малко време заедно.
2.Познатите са:хора,които не стрещаш всеки ден,хора,които само ти казват ,,Здравеей!Как си?,, ,хора,които са да речем от детската градина,от училище,от университета.
Е,това от мене!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥