С кой мога да си пия кафето, с кой мога се напия, с кой мога да сподлея нещо и т.н. > клишенца...
Като се замисля изобщо няма смисъл да се опитвам да си го обяснявам това явление приятелството.
Тези, с които съм от малка и сме били ''BFF'' до преди 1-2 години в момента дори не говорим. Никакви общи интереси.
90% от тези, с които по цял ден приказваме и се смеем и са готини хора, разбираме се добре, също се явяват познати.
И разни определения като ''приятел е този, за когото би се хвърлил от някъде'' !? Е чакай малко, за какво? Пълни глупости..
На мен приятели в момента са ми двама - гаджето и момичето, с което се запознах преди 3 години.
Тва са хората, пред които съм изцяло АЗ. В пълния ми блясък и помия :Ь Познават ме добре, разбират ме(повечето пъти ;P) и дори някога да ни става тъпо докато сме заедно, пак от това накрая ше излезе нещо интересно Когато някой има проблем с дргия направо си го плесваме в челата и докато не го оправим няма мърдане.
И така..всъщност просто тва ми хрумва първо, но и тва не е никакво определение на приятелството. То не се и нуждае от такова според мен.