- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас.....
Искам да ви попитам нещо знам че изглежда смешно но съм объркана има едно момче от около седмица насам излизаме наляво надясно целуваме се вървим хванати за ръце но никой не е споменавам опасният вапрос "Ама ние ходим ли?" Според вас ходим или не ходим
Ходите. Не знае точна как да те попита и затова му е по лесно така, поне според мен. (може да е срамежлив )
Oh you and me girl
Got a lot of love in store
And it flows through you
And it flows through me
And I love you so much more
Не смятам, че е задължително да се зададе въпроса "ходим ли", за да се счита, че го правите. Така правят малките деца на по 12-13 години(без да се обиждат някои).
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аха, заедно сте си.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от Ssummerjam
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Като вървите - ходите .
Иначе - имате връзка . Някаква.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Такива като вас ми пълнят душата
Ние ходим, ама той/я не знае.
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Питай го, толкова ли е трудно - Ам, (името му) според теб държим ли се като гаджета и въобще ходим ли!? И толкова![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Амиии питай го.
Една позната така си мислеше, че ходи с едно момче.. понеже излезли и се целували и тя решила, че ходят. И така според нея ходили и късали 12349 пъти, а пък според момчето са ходили 1-2 пъти![]()
Така че: попитай го. Лично, не по скайп.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
едни въпросчета от сорта на "заедно ли сме, ти как възприемаш нещата, които се случват между нас?" са екстра![]()
Ами.. Според мен ходите.. То в днешно време никой не казва "Ае да си станем гаджета".. Ама незнам.. Те всички момчета различно мислят.. Хах :P
Еми май ходите![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Питай го по някакъв дискретен начин (има опоменати такива в по-горните постове), че после може да стане някое произшествие хах
"You were deceived"
100 про ходите xD но ако искаш да засегнете темата, а те е срам, може да кажеш нещо от рода на "а ся ще се пишем ли във фейсбука" или нещо от този род ...