- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовница..
Не мога да кажа, че съм била точно любовница.. занимавала съм се с обвързани, което не е похвално, обаче.. с моя късмет се така стане, че се на такива попадам.. та тфа няма значение,де.. ест, че какво да е чувството.. знаеш, че си втора/и.. той/тя е свикнала с нея/него.. и може би ти си просто забавление, обаче СЪРЦЕТО, ЛЮБОВТА НЕ ПИТАТ..!!! ( за тфа, не казвайте, няма да бъда, защото не знаете какво ще ви поднесе живота и съдбата..!!! ) И аз съм казвала, няма да бъда..ама.. като се влюбиш..кфо да правиш..?!
Аз, много уважавам себе си, но наистина тфа, че си станала нечия/й любовница/ик, не значи, че не уважаваш себе си.. просто съдба, обстоятелства.. Не, че оправадавам, тези, които са такива, но тези, които наистина заради любовта си, са такива..
Изобщо не съм съгласна с теб.Това си е до човек.Всеки себе уважаващ се персон с капка достойнство и лични граници не би се пренизил до това да е номер две в живота на някой. До другия на който си любовник/ца и да ти обяснява, че те обича и те иска, и затова е така .. замисли се малко защо да му се вярва.Ако наистина е така защо си въпросния/въпросната любовник/ца, а не официална половинка?! А ако е понеже нещо не им е наред в леглото - защо ти е връзка.Давай на секс на екс за една вечер.Това е моята гледна точка, драни ме факта, че поставяш всички под един знаменател.Първоначално написано от tuzaro
![]()
не съм била
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе имаше един такъв период с бившия, в който не бях точно любовница, но той си имаше приятелка и леко й кръшкаше с мен. Беше мимолетно и после се отказахме. Не е приятно чувството да знаеш, че си втора цигулка. Тогава бях малка и влюбена до уши и не го осъзнавах, но ако сега ми се случи нещо подобно - със сигурност бих отказала ролята на любовница...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Била съм. Беше готино. Мразех момичето и на единия ден се чуках с приятеля и, а на другия излизах с нея по кафета и я питах как им вървят нещата.... При което тя отговаряше "Еми засега добре, аз го обичам, той ме обича ... пасваме си" ... И аз си умирах от смях и кеф![]()
Но кефът изчезна като започнах да го ревнувам![]()
да бях женско, майна, и за любовник не бих те взел..Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
REGGAE BOOM <3
Бях. По онова време не ми пукаше за момчето чак толкова, че да ревнувам - приемах го като забавление. След няколко седмици той скъса с нея и тръгна официално с мен.
all day... all night... what the fuck?!
УжасПървоначално написано от umri
![]()
Хареса ми ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не съм била,но съм го преживяла заедно с най-добрата ми приятелка.
Той й твърдеше, че я обича, обаче не знае как да се раздели с другата (пирятелката ми му е бивша), а на неговата казвал, че никога няма да се върне при бившата си, защото му е адски противна..
Един ден те се събраха на едно място и всичко излезе наяве..![]()
майна, ако наистина съм гейски елемент, туй нищо убаво не вещае за теб.Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
REGGAE BOOM <3
Ами не точно любовница.Излязох няколко пъти с момче което твърдеше че си няма приятелка,а имаше ( и то от близо 3 години)Намери ме тая въпросната в скайп и ме изкара кучка,заплашва ме и така нататък.Аз и обясних че той не ми е казал за нея,той потвърди и другото е история около тях.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
ех, майна, колко си мил и дружелюбен, пък и изискано приказваш. ей затова не бих те взел ако бях момиче. щеше да ми се иска някой по-... не-хейтър?Първоначално написано от winterfresh4o
REGGAE BOOM <3
Защо?Първоначално написано от winterfresh4o
съм
и зн кое е хубавото? -не изпитваш нищо, правиш си каквото си искаш,нито те ревнува,нито ти него,ячко е![]()
всеки си знае мястото
Ми ако си човек, който не търси сериозно обвързване, а нещо неангажиращо - става. Но ако си някой, който наистина иска да се влюби и прочие по- добре бързо бягай ..![]()
Не съм, но не мога да кажа, че никога няма да бъда и т.н - все пак не се знае какво ще ти поднесе живота...А бтв въпросът е леко неточен - "любовница" значи да бъдеш с женен мъж, ако той си има приятелка, тогава не си любовница, просто боклук![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Въпросът, ако става дума, изобщо не е точен.
Любовник/любовница означава интимен приятел/ка. Т.е. някого, с когото "правиш любов".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не не съм била и не възнамерявам да бъда-под нивото ми е,но не съдя тези,които го правят..тяхна си работа аз гледам себе си![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ок,ок...значи...любовник/ца какво точно трябва да значи? за разнообразяване на сексуалния живот или се влюбваш в някого/я???
аз първото го разбирам...второто си е вече трагедия![]()
![]()
нещо не бих го одобрила
![]()
Подкрепям предишните мнения :Не и няма да бъда !
++Първоначално написано от Pa3yMeH
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!