- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е!
Здравейте имам един проблем свързан със пениса ми.На 17г. съм почти всеки път като се къпам в банята лъскам бастуна.След като съм се изкъпал виждам че пениса ми е много пресъхнал като го пипам малко се лепи като лепило
И нормално ли е пениса ми да е малък а като се възбуждам си стама голям.Надявам се че разбирате,моля отговорете ми сериозно :
Добре, че с тези знания не си тръгнал да правиш и секс..
Господи...Първоначално написано от stefan7202
Това децата във 2ри клас знаят че е нормално, с твоето развитие ще правиш секс на 43![]()
Абсолютно..Първоначално написано от Melanie
![]()
Вземи попрочети малко в интернет на тема "какво става когато момчетата се възбудят." също така във форума в ТОЗИ раздел има тема "Обща сексуална култура"- прочети я.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
O my got!![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
маи не разбрахте въпроса ми ,аз питам дали е нормално спаднал да е 5 см,а като го вдигам си става голям тва знам че е нормално ама малък колко трябва да бъде и има още един въпрос по нагоре четете.Просто питам дали е нормално щото аз така мисля!
я задай пак въпроса ;д
Първоначално написано от WaterLilly
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Първоначално написано от D0tty
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае пич толкова ли си тъп или на такъв се правиш?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-силна, когато е скрита, а най е слаба, когато се разсипва навсякъде като царевица из продънен хамбар.
1-ако нарочно си писал тая тема, яко щи са ебаваме, това значи , че си тъп
2-ти си ебати чикиджията
3-ако лъскаш на сухо и после не си измиеш спермата, много ясно че ще лепни![]()
4- тоя интернет дето го имаш, го поузвай малко за знания, а не за такива тъпти теми!![]()
![]()
![]()
Винаги бъди малко по-добър отколкото е необходимо!
И аз съм на същото мнение...Първоначално написано от DIESELvsDoDo
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт