.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: помощ ...

помощ ...

Така реших и аз да ви помоля за помощ ... Обичам едно момче обаче той е адски далече ... но от друга страна е първата (и може би истинска) любов.Сложното в тази ситуацие е че първата ми любов ме иска само за секс (или поне така знам) а аз искам не само да са ни слени телата но и душите ... Какво да правя?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Един въпрос: как разбра че го обичаш?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Добре аз как мога да ти помогна?
    Кажи ми?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Ами виж сега... Щом те иска само за секс значи такова нещо като теб и него НИКОГА няма да има. Намери си друг. Случва се! Пък и сте далеч... Не видени очи скоро се забравят... Запомни! :P

Става въпрос за 2 различни момчета (явно не се изразих правилно) едното го обичам защото сме заедно вече 4 месеца (замина преди 1 месец така че сме заедно от преди заминаванeто му) а другото момче е както казах първата,истинска и може би единствена любов.И както вече казах приятелят ми ме обича адски много но и е много далече,а второто момче (с което се познаваме от 12 години) иска да се виждаме тайно само заради секса и нищо друго.Въпроса е че аз го обичам адски много,а любовта към приятелят ми избледнява.Какво да правя?Кого да избера?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако искаш само секс- започни нещо ново със старата си любов.
    А иначе си прецени.. дали все още изпитваш нещо към сегашния си приятел и колко са силни чувствата ти към него. Ако си сигурна, че чувствата наистина ги няма по-добре му кажи.
    А това за разстоянието.. знам, че е гадно. Аз съм в същата ситуация. Но ако държиш на момчето все някак ще се справите. А и той няма да е толкова далече завинаги
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Не може ли да си правя кефа със старата ми любов и нищо да ни казвам на приятелят ми или ставам голяма кучка?

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от amy1lee
    Не може ли да си правя кефа със старата ми любов и нищо да ни казвам на приятелят ми или ставам голяма кучка?
    ако искаш да бъдеш използвана - ок
    не мисля че е проблем
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си