.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Моля за помощ

Значи та започнах на даскало и си харесах едно момиче 1ви курс сам и аз я заглеждах закачах я до преди нколо дни когато тя доиде при мен и ми предложи да се запознаем запознахме се и тя почна да ме закача и вапроса ми е как да и предлоа притеснвам се не знам да се целувам . За това мн ми е тапо чуствам се мн тапо не минават дни кат не я видя само за нея мисля нощем не моа да спя моля за помощ савет и прочеи плс плс : ?

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Не бързай.Излизайте заедно за да се увериш дали тя изпитва нещо към теб или просто те закача за да няма после ревиливи теми ''Предложих и,а тя ми отказа''.Ако видиш,че и тя изпитва нещо към теб я попитай “искаш ли да станем нещо повече от приятели“ и толкова.Относно целувките никой не се е родил научен.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Охх вкарваш се във вицове и то за глупости. Не си се целувал.. еми има си 1ви път, все пак кво толкова може да стане??
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си