Миглите ми са ужасни- редки, къси и при това руси... каквато и спирала да използвам файда никаква... мнения?![]()
Could I have this kiss foreva`?
мажи си ги всяка вечер с бадемово масло но внимавай да не ти влезе в очите
Humans need fantasy to be human.
+1!Първоначално написано от ValLoveYa
И аз мисля, че ще ти помогне!
![]()
Благодаря много :P Какви спирали използвате? Аз използвам Super SHOCK от AVON![]()
Could I have this kiss foreva`?
Аз съм с на AVON Color trend plump out - хубава е но по начало моите мигли са гъсти и дълги
Humans need fantasy to be human.
И да ти влезне в окото няма да стане нищо ,поне на мен ми влезна малко.
А иначе при мен има малък ефект и мисля от днес пак да го почвам.![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
и аз съм за бадемовото масло..
иначе спиралите са ми Жълтата на Мейбълин,Avon Super Maginfy,Ейвън с розовата четка,Ейвън жълтата четка ;д ии някаква по стара пак на ейвън лилава е
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
тая розовата харесва ли ти? при една приятелка МНОГО се ронеше,цялото и лице беше в спиралаПървоначално написано от neeDaBosS
аз съм с esense multi розовата и съм доволна (:
http://3.bp.blogspot.com/_EfbVQZ9PBu...curlacious.jpg супер яко ги сресва..когато ми се слепят миглите ги минавам с тази и стават направо бомба![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
до сега аз не съм имала много късмет със спиралите.смятам да си взема новата Volume million lashes и сега се чедя дали си заслужава парите. Изглежда ми надеждна.Ако някой си я е взел да изкаже мнение![]()
![]()
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.
Да питам.. Ако вмеско бадемово масло ползвам стимулант за коса ще стане ли? Чух, че с него по бързо растяла косата..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Аз лично не я ползвам и не смятам да я ползвам! Не вярвам много на продуктите по рекламите...Първоначално написано от angeldark86
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Може ли някой да обясни как точно се нанася това бадемово масло върху миглите?Колко струва и от аптеките ли мога да си го купя?
И на мен тази спирала ми харесва,макар че мойте мигли не са толкова гъстиПървоначално написано от ValLoveYa
Колко струва тази?Първоначално написано от neeDaBosS
По принцип мисля, че за козметика трябва да се купуват качествени неща, нещо им нямам доверие на Ейвън и Орифлейм. Сега съм с бялата на Буржоа, мяза на оръжие от филм за супергерои Вижте каква е ръбеста!![]()
Имало е малко случаи, в които не съм доволна, защото миглите ми поначало са черни и дълги.