- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми на ужасите
Страх ли ви е от хоръри.Мен лично не.Гледал съм почти всички по-стрaшни хоръри(The ring1,2,Wrong turn,мълчанието на агнетата,Ханибал,клане в къщата на ужасите,SAW,Child's play,Нещото,Петък 13 всичките,The Grudge,Final Destination,Екзорсистът и т.н.).Просто не се плаша от хорър филмите,не сънувам кошмари от тях,а на ,,Кошмари на улица Елм"даже се смях.Кажете дали вие се страхувате и кажете някой много страшен хорър.
понякога![]()
но се смея на глас на убийствените (от смях) пъзели![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
да смело , но вярноПървоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
Да направоо такъв страх ме хваща, че не мога да стигна без тичане до WC-то!![]()
При мен се получава парадокс - когато гледам някоя страшна сцена, вместо да трепепя от страх, се хиля като луда.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да,чувал съм за това състояние-толкова те е страх,че не можеш да изразиш адекватно емоциите си.Първоначално написано от Ssummerjam
+1Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И к`во хвалиш ли сеЩото и аз също не се стряскам от хоръри, даже понякога се хиля
ludiqtzubar96 - тъп си. нищо лично
едит: аа ма то тва било автораахуахах
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Eй това изречение показва колко интелигетна си ти.Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
Ох на мен ми е много гадно да гледам такива филми![]()
Имам желание,но като пусна филма и още в началото го спирам...![]()
![]()
![]()
Мии... стига да няма някви кървища не ме е мн страх... иначе за готин филм на ужасите... Гробище за домашни любимци - гледай го, ще ти хареса![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Хорър .. как точно я дефинираш тая дума?
За мен стряскащи филми са тези, в които нещо ще те ... стресне ?! Да изскочи нещо изневиделица и да ти изкара ангелите .. и то не само веднъж.
Иначе повечето от изброените, айде да не казвам всички, в първия пост на автора/ката са по-скоро ГНУСНи, а не страшни.Жалко, че им слагат етикет "хорър".
![]()
I'm inlove with a criminal...
изброените от тебе психо/трилъри или там както се наричат също не ме стряскат ...Първоначално написано от Jessie
![]()
Попринцип хората се делят на 2 части-такива,който се страхуват от пси филми и такива дето ги е страх от кървища,черва,мъчения и т.н.Първоначално написано от Jessie
П.С.Pet cemetery съм гледал всичките части,не беше ме страх,ама тогава гледахме котката на баба,понеже тя получи алергия от нея и котката постоянно се ежеше като чуеше котката от филма.![]()
забрави 3 тата част .. хората като мен които не се страхуват от подобни глупостиПървоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
Незнам защо,но гледал съм всички части на saw дори и 7 и се Хиля като истеричен като излезе тоя пъзела с малкото му колелотоЩяха да ме изгонят на киното като го видях в началото не не не...
![]()
някой моменти направо ще ми пръснат сърц'то като стане нещо изведнъж..даже се оглеждам в тъмнината да не ми се случи и на мен![]()
![]()
6б3З10
Чух, че третата част е снимана в бгПървоначално написано от danibebi
ама нз дали е вярно.
Иначе, рядко мога да се стресна от такива филми, но мога да кажа, че може би филма, от който най-много психясах беше Paranormal activity![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Е това нещо наистина може да вземе плашещи измерения...........Първоначално написано от everythingisrelative