- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми на ужасите
САДИСТ ! ХАХАХАХПървоначално написано от Di
И аз имам 1 приятел дето се насира от смях на пъзела
Еми..абе, малко или много..докато гледах SAW5/6 беше..не си спомням.И някъв средоточен и по едно време пада прахосмукачката и така подскочих..изкарах си ангелите, а сърцето ми препускаше като лудо..щях се напикам от страхАма само това
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
абе лапета тия филми не са за вас с слаби нервички сепосле що се насирате като тропне нещо еми ей за тва ...
Всъщност SAW не е филм с толкова напрежение,че да подскачаш,като чуеш нещо.
кво ми го казваш на мене бе кажи го на ония по горе дето е подскачал ебати лапетата на мене никой филм неможе да ми въздейства вие подскачате на всеки филм на ужасите и като тропне нещо вечерта се насирате лолПървоначално написано от ludiqtzubar96
Уау и къв е смисъла на тая тема като само ни наричаш лапета? Не всички сме като тебе!Първоначално написано от wtf2
![]()
Бъркаш се братчето ми..
хорър = комедия![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Paranormal activity, Grudge, Shutter (японската версия че американската е боклук), Sailent Hill и Jacobs Ladder ей това са филми на ужасите
Saw, The hills have eyes, Wrong turn, са си съвсем различен жанр просто (gore)
не може да се слагат в една категория филми които си играят с психиката ти и филми които те карат да повръщаш
спрете да наричате тези помии хоръри. това като си търсих да гледам нещо в замундата да гледам и видях twilight () при хорърите щото ималo "чудовища" в него
![]()
А да,някой филми ги окачествяват много грешно.Първоначално написано от gandalfepi4
Пример:Анаконда я пишат хорър,защото змията изяжда 5-6 човека.
Аз предпочитам да не гледам ужаси , защото след това доста ме е страх , а понякога и сънувам кошмари !
Това което не ме убива ме прави по - силна !
кой бе? аз все съм чувал хора да казват че от ужаси се сънували кошмари ама аз никога не съм.Първоначално написано от sanyflower7
и ако някой друг е гледал филм който е толкова страшен че да му докара кошмари да ми каже плс
аз само веднъж дето сънувах един мой супер мускулест съученик в роклята на пичето от "гняв" който се промъкна в стаята ми и хвана да ме изнасилва (добре че се събудих преди да ми го ръгне) и после беше много странно като го срещнах в даскало![]()
хоръри моръри психо трилъри и разни не ме стряскат , защото е само ФИЛМ
[quote="gandalfepi4"]Е това е било нещо от сорта на хорър-мокър сън.Първоначално написано от sanyflower7
![]()
От кървища - не. Скучно е, аз лично не намирам страшно в... как да кажа ... ВЪТРЕШНОСТИ! ;д Иначе от духове и други такива ме е страх и то много.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Искам да гледам филм на ужасите, от който да не мога да мръдна от мястото си .. колко съм ги изгледала и всички са некви боклуци или ми става смешно.. особено на saw III като замразяваха оная ми беше някво супер смешно
![]()
*сън*
Не ме е страх да гледам такива филми..причината може би е просто,че от малка гледам ии вече съм свикнала.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Аз харесвам филма Black blooded brides of satan
![]()
HVIS LYSET TAR OSS !!!
Снощи, от много време насам, попаднах на страшен филм, който да ми хареса и да ме изплаши - "Dead Silence". По принцип и мен не ме плашат кървищата, по-скоро ме погнусяват, но този филм е точно мой тип хорър..
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
не ме е страх, аз съм фен на жанра :>
като гледам сте изброили някои глупавички филмчета... xD
гледайте High Tension, френски е и е много изродски xD
като чета постовете си мисля, че много от вас не хващат концепцията на жанра![]()
мислите си, че е да се нагледаш на кървища, страшнотии и да се насереш...жалко за вас![]()
Стая 1408. Велик филм. Един хорър, такъв, какъвто трябва да е !
Без глупави и абсурдни коления и показване на човешките вътрешности. Само психологично влияние !
Same shit,different day .
прочетох описанието на филма незнам изглежда боза плашеща децата 12-16 годишниПървоначално написано от Destroyer89
![]()
Гледай го първо .
ще видя кога сега търса комедия ... иначе това е само ФИЛМ въздейства на хора с слаба психикаПървоначално написано от Destroyer89
![]()
Естествено.
За комедия бих ти препоръчал dumb and dumber, ако не си го гледал.
някой по нов търся от dumb and dumber .. а иначе за тоя филм дето го казваш няма как да ми въздейства все пак не съм с слаба психикаПървоначално написано от Destroyer89
бих казал железна ... но сега ще сваля един екшън Убийствена скорост се казва