.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Град
    Пловдив
    Обожавам ги!

Супер фен Аватара на spopi
    Хора знам ,че не е тук мястото ама кажете някой свестен сайт за гледане на филми онлайн защото до сега всички зацепват и е гадно качеството. Вече не знам от къде

Къщата на восъка.

Повече от фен Аватара на fanpire
    Аз още от малка гледам страшни филми.На доста неща съм се нагледала.Повечето не ме плашат.Изключения са:Предизвестен смърт 1 и 2,Гняв 3-незнам,защо но само от тези два филма винаги ме е било страх.А колкото до Паранормална активност,много се чудех дали да го гледам,щото навсякъде пишеше,че бил "най-страшния филм" накрая го изтеглих и нищоо.Изобщо не е толкова страшен.Някакъв си мъж снима с камера,голяма работа.А това,че казват,че е по истински случай може просто да лъжат за да наплашат хората и за да се превърне в "много страшен филм".Сори ако някой му е фен А сега мисля да си изтегля-Гробища за домашни любимци.Но едва ли после бих поискала да ми вземат някакво животинче

Град
    Пловдив
    Напротив обожавам страшните филми.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от spopi

Къщата на восъка.
    Ооо,този филм навява спомени .Един от първите хорър филми,които съм гледал (не е нищо особено,но е добре направен,а и както казах,навява спомени).Плюс което участва мой любимец-Джаред Падалеки.

Деам, как никой не спомена "Дяволът в Емили Роуз"?
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    The Others
    The Skeleton Key
    Hide and Seek
    Case 39
    The Dark
    Rose Red - не съм сигурна дали беше точно така името... по Стивън Кинг(даже май са 2 части)

Това са повече психо или мистерия,не някакви кървища

[ Blood Night / Кървава нощ (2009) ]- Случайно някой да го е гледал? Чудя се дали не е поредната безсмислена история за Кървавата Мери....
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Фен съм на такива филми А иначе препоръчвам филми като
    Pulse
    Pulse 2: Afterlife
    Pulse 3: Invasion
    Friday 13th Killer Cut
    F
    See No Evil
    Paranormal Activity
    Undead
    The Amityville Horror
    The Last Exorcism
    Hostel 1 & 2
    Insane

Град
    Las Vegas
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
    Деам, как никой не спомена "Дяволът в Емили Роуз"?
    човек много ти благодаря . този филм вече съм го гледала, но беше много отдавна и сега пак ми се приизка, но му бях забравила името!!!
    мерси много! да си жива и здрава

ПТ:не, не ме е страх! с кеф си ги гледам!
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Може да се каже, че съм фен на хорър жанра, обаче както и повечето другари, които са писали в тази тема и аз почвам да се хиля, когато става нещо супер страшно. А иначе не съм гледала "Убийствен пъзел". Имало много кръв и черва и вътрешности. Такива филми не ме кефят. Предпочитам психо филмите Обаче почти всички са еднакви. А тази простотия Паранормална активност даже не може да се нарече хорър. По време на целия филм някакво ужасно "страшно" същество блъска и тропа и руши къщата като някакъв евтин полтъргайст и едва накрая май се наканва да обладае двойката ;dd

Много мерси за заглавията ,а мислех че съм ги изгледал повечето и са бози .
    Иначе да добавя
    Dead End
    ще има и още като се сетя..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Много ме е страх! Когато гледам един страшен филм и не ми излиза от главата половин година.. ;хх

ония ден си изтеглих "See No Evil" хипер, мега, гига много се стреснах!
    толкова мразя кървища, убийства, паранормални духове и т.н.

просто не мога да опиша :Х

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ако има подходяща компания - да .. Сама рядко се нагърбвам да гледам страхотийки

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    МНого се плаша...Наскоро с една фр си говорихме и са искам да гледам колкото се може повече ама като знам каква съм няма да мога да стоя вкъщи сама и да спя и нещо май се разколебавам иначе ханибал съм го гледала не е толкова гаден гнусен бих казала и тексаското съм гледала една от частите гледах като бях на 8 и направо поглеждах от време на време и стоях завита на дивана при мама и тати и играех на змията ( знаех че е по истински случай и тва още повече ме изплаши) и окървавени хълмове съм гледала но не ме изплаши толкова само след това ме беше страх попинцип мен след самият филм ме е страх като си спомня сцени иначе повреме на филма не гледала съм и петук 13 хич не ме изплаши само накрая дето ония излезе от езерото и само гледах сцена от гробище за домашни любимци мн ме хвана страх гледах когато оная разказваше за сестраси леле как беше представенооо а мене от такива болести и такива мн ме е страх само като си помисля че съществуват после 5 дена ми беше мн гадно
    I hate cold-blooded people !!!

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Град
    Plowdiw .. [!]
    Аз много обичам да гледам такива филми, но живея точно пред гробищата и ако гледам някъв с зомбита а у .. и се сещате после кво е чувството .. ;д и то тоалетната не мога да ида от страх и спя на светната лампа За това гледам ужасите през деня и гледам винаги да има някой до мен или поне да не съм сама у нас, че дори и през деня ме е шубе.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от Vikito0o
    Ох на мен ми е много гадно да гледам такива филми
    Имам желание,но като пусна филма и още в началото го спирам...
    1 Имам така наречената "лабилна" психика
    2 На 13 съм
    3 kokosety земи про4ети "гробище за домашни любимци"! На Стивън Кинг е, мога да ти я услужа!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    Незнам защо,но гледал съм всички части на saw дори и 7 и се Хиля като истеричен като излезе тоя пъзела с малкото му колелото Щяха да ме изгонят на киното като го видях в началото не не не...
    Mда !

Мен ме е страх единствено от онези с НЛО-тата, които бъркат в мозъци и т.н. но какво да ме виниш, от малка са ме психирали и затова.
    Иначе тея с червата и измъчванията са по-скоро гнусни и повечето хора само се отвръщават, не ги е страх, защото знаят, че това не е възможно да се случи в реалния живот.
    Иначе този wtf ли беше ? Трябва да си яко стабилното копеле, за да не те е страх от нищо ?! :d

Пробраiiте Тексаско клане мн яко и е по истински слу4еii.
    Katy Perry - E.t. ft. Kanye West... <3 ...I be so fa-a-ar up, we don’t give a f-f-f-f-ck

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wtfff2
    хоръри моръри психо трилъри и разни не ме стряскат , защото е само ФИЛМ
    Вземи млъкни бе разбрахме къв си "мачо" те таковам в таковата баси тъпите има в тоя форум

Иначе първият хорър филм, който гледах е Таксаско клане бях на 9 и като знаех, че е по истински случай направооо. Ма по сле като гледах и др части не ми беше страшно.

Град
    София
    Гледах филма "Мъртвешка тишина". Уникален просто не е някакъв с кървишта. Мислих, че ще ми буде мн мн страшно , но дефакто ми беше адски интересно. Е, беше ме и страх малко. Жалко, че накрая не завърши добре т.е мери шоу да се разкара! Аз си знаех че мащехата е лоша накрая мн се израдвах как тя само си направи нови 6 кукли ем жалко ем яко !!! Мн як филм

Да .
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Не ме е страх от тези с кървищата просто ме е гнус, но пак ги гледам понякога де иначе от тези, които имат някаква интересна история(смис духове, серийни убийци и т.н.)малко ме е страх, но са ми интересни и затова ги гледам един от най-гадните, които съм гледала - "The Midnight Meat Train" сега за него се сещам...
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Мии... стига да няма някви кървища не ме е мн страх... иначе за готин филм на ужасите... Гробище за домашни любимци - гледай го, ще ти хареса
    Е то. . ако няма кървища ;д ужас ли ще е
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си