- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми на ужасите
Обожавам ги!
Хора знам ,че не е тук мястото ама кажете някой свестен сайт за гледане на филми онлайн защото до сега всички зацепват и е гадно качеството.Вече не знам от къде
![]()
Къщата на восъка.![]()
Аз още от малка гледам страшни филми.На доста неща съм се нагледала.Повечето не ме плашат.Изключения са:Предизвестен смърт 1 и 2,Гняв 3-незнам,защо но само от тези два филма винаги ме е било страх.А колкото до Паранормална активност,много се чудех дали да го гледам,щото навсякъде пишеше,че бил "най-страшния филм" накрая го изтеглих и нищоо.Изобщо не е толкова страшен.Някакъв си мъж снима с камера,голяма работа.А това,че казват,че е по истински случай може просто да лъжат за да наплашат хората и за да се превърне в "много страшен филм".Сори ако някой му е фенА сега мисля да си изтегля-Гробища за домашни любимци.Но едва ли после бих поискала да ми вземат някакво животинче
![]()
Напротив обожавам страшните филми.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ооо,този филм навява спомениПървоначално написано от spopi
.Един от първите хорър филми,които съм гледал (не е нищо особено,но е добре направен,а и както казах,навява спомени).Плюс което участва мой любимец-Джаред Падалеки.
Деам, как никой не спомена "Дяволът в Емили Роуз"?![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
The Others
The Skeleton Key
Hide and Seek
Case 39
The Dark
Rose Red - не съм сигурна дали беше точно така името... по Стивън Кинг(даже май са 2 части)![]()
Това са повече психо или мистерия,не някакви кървища![]()
[ Blood Night / Кървава нощ (2009) ]- Случайно някой да го е гледал?Чудя се дали не е поредната безсмислена история за Кървавата Мери....
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Фен съм на такива филми![]()
А иначе препоръчвам филми като
Pulse
Pulse 2: Afterlife
Pulse 3: Invasion
Friday 13th Killer Cut
F
See No Evil
Paranormal Activity
Undead
The Amityville Horror
The Last Exorcism
Hostel 1 & 2
Insane
човек много ти благодаряПървоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
. този филм вече съм го гледала, но беше много отдавна и сега пак ми се приизка, но му бях забравила името!!!
мерси много! да си жива и здрава![]()
ПТ:не, не ме е страх! с кеф си ги гледам!![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Може да се каже, че съм фен на хорър жанра, обаче както и повечето другари, които са писали в тази тема и аз почвам да се хиля, когато става нещо супер страшно. А иначе не съм гледала "Убийствен пъзел". Имало много кръв и черва и вътрешности. Такива филми не ме кефят. Предпочитам психо филмитеОбаче почти всички са еднакви. А тази простотия Паранормална активност даже не може да се нарече хорър. По време на целия филм някакво ужасно "страшно" същество блъска и тропа и руши къщата като някакъв евтин полтъргайст и едва накрая май се наканва да обладае двойката ;dd
Много мерси за заглавията,а мислех че съм ги изгледал повечето и са бози
![]()
.
Иначе да добавя
Dead End
ще има и още като се сетя..
Много ме е страх! Когато гледам един страшен филм и не ми излиза от главата половин година.. ;хх
ония ден си изтеглих "See No Evil" хипер, мега, гига много се стреснах!
толкова мразя кървища, убийства, паранормални духове и т.н.
просто не мога да опиша :Х
МНого се плаша...Наскоро с една фр си говорихме и са искам да гледам колкото се може повече ама като знам каква съм няма да мога да стоя вкъщи сама и да спя и нещо май се разколебавам иначе ханибал съм го гледала не е толкова гаден гнусен бих казала и тексаското съм гледала една от частите гледах като бях на 8 и направо поглеждах от време на време и стоях завита на дивана при мама и тати и играех на змията ( знаех че е по истински случай и тва още повече ме изплаши) и окървавени хълмове съм гледала но не ме изплаши толкова само след това ме беше страх попинцип мен след самият филм ме е страх като си спомня сцени иначе повреме на филма не гледала съм и петук 13 хич не ме изплаши само накрая дето ония излезе от езерото и само гледах сцена от гробище за домашни любимци мн ме хвана страх гледах когато оная разказваше за сестраси леле как беше представенооо а мене от такива болести и такива мн ме е страх само като си помисля че съществуват после 5 дена ми беше мн гадно
I hate cold-blooded people !!!
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Аз много обичам да гледам такива филми, но живея точно пред гробищата и ако гледам някъв с зомбита а у .. и се сещате после кво е чувството .. ;д и то тоалетната не мога да ида от страх и спя на светната лампаЗа това гледам ужасите през деня и гледам винаги да има някой до мен или поне да не съм сама у нас, че дори и през деня ме е шубе.
![]()
1 Имам така наречената "лабилна" психикаПървоначално написано от Vikito0o
2 На 13 съм
3 kokosety земи про4ети "гробище за домашни любимци"! На Стивън Кинг е, мога да ти я услужа!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
..
Mда !Първоначално написано от l0verch0y
![]()
![]()
Мен ме е страх единствено от онези с НЛО-тата, които бъркат в мозъци и т.н. но какво да ме виниш, от малка са ме психирали и затова.
Иначе тея с червата и измъчванията са по-скоро гнусни и повечето хора само се отвръщават, не ги е страх, защото знаят, че това не е възможно да се случи в реалния живот.![]()
Иначе този wtf ли беше ? Трябва да си яко стабилното копеле, за да не те е страх от нищо ?! :d![]()
Пробраiiте Тексаско клане мн яко и е по истински слу4еii.
Katy Perry - E.t. ft. Kanye West... <3 ...I be so fa-a-ar up, we don’t give a f-f-f-f-ck
Вземи млъкни бе разбрахме къв си "мачо" те таковам в таковата баси тъпите има в тоя форумПървоначално написано от wtfff2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе първият хорър филм, който гледах е Таксаско клане бях на 9 и като знаех, че е по истински случай направооо. Ма по сле като гледах и др части не ми беше страшно.
Гледах филма "Мъртвешка тишина". Уникален просто не е някакъв с кървишта. Мислих, че ще ми буде мн мн страшно , но дефакто ми беше адски интересно. Е, беше ме и страх малко. Жалко, че накрая не завърши добре т.е мери шоу да се разкара! Аз си знаех че мащехата е лоша накрая мн се израдвах как тя само си направи нови 6 кукли ем жалко ем яко !!! Мн як филм![]()
![]()
Да .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Не ме е страх от тези с кървищата просто ме е гнус, но пак ги гледам понякога деиначе от тези, които имат някаква интересна история(смис духове, серийни убийци и т.н.)малко ме е страх, но са ми интересни и затова ги гледам
един от най-гадните, които съм гледала - "The Midnight Meat Train" сега за него се сещам...
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Е то. . ако няма кървища ;д ужас ли ще еПървоначално написано от suNnykaty96
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .