.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Фенка съм на жанра! Но зависи какво точно се има впредвид под "хорър". Кървища, вътрешности, аутопсии... от тва по-скоро ми се повдига, отколкото да ме хваща шубето...Духове, зомбита - тва са по-скоро нещо като детски филми, осъзнавам, че не е реално и не се плаша ;дд The Grudge обаче не е лош И един друг също - Forget me not мисля че беше. Абе общо взето тези по-реалните ги предпочитам, щото ако някой гледа филм за извънземно с конска опашка излизаща от едното ухо и заешки уши от носа, което се храни със сополите на хората и ги преследва, за да се засити...надали ще го хване страх ;ддд Тея с човеците са по-нормални, въпреки че пак шанса нещо такова да стане е 0.0000001% ;дд ама като ме удари страха след филма си мисля че ще нахълта някъв сериен килър в нас и ще ме изкорми ;дд

Вече не се стряскам много, ама във 2-ри клас какъв страх брахме с едни приятели като гледахме Тексаско клане.
    Why do you live?
    Because I have something worth living for....

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от DevilsAdvocate
    Вече не се стряскам много, ама във 2-ри клас какъв страх брахме с едни приятели като гледахме Тексаско клане.
    Мда, гледам вече си станал Darth Vader ...

П.С. Тук там.

Голям фен Аватара на MissBianka
    Филмите от този жанр са почти единствените филми които гледам.И тъй като не ме плашат вечно съм в търсене на хубав филм на ужасите(хубав значи да ме е уплашил стабилно ).Гледала съм много и малко от тях са ме впечатлили, а така обчам удоволствието което ми остава след като съм гледала някой наистина страшен филм. А под страшен нямам предвид кланета,кървища и т.н. мен лично ме плаши когато има мистерия...

Да плашат ме,но обичам да ги гледам сам и късно вечер иначе ако сам с приятели почва едно оригане,пърдене,лигавене ииии...иначе ако не ме е страх няма да ги гледам.
    The time's for sobieski

Най-страшния филм за мен си остава завинаги The Grudge 1,2,3, нататъка са бози... особено единичката
    Научи се да обичаш, позитивно мисли..

Не можеш да ме нахраниш защото не съм гладен!

По принцип не се плаша от филми, но наскоро се опитах да гледам "Сръбски филм" и той е наистина ужасен, не съм предполагал, че може да се измисли подобно нещо

Тва дето си ги дал хоръри ли са бе брат ? Чист смях си е на тях ;д

Град
    Varna ^^
    Тази тема ми припомни как с една приятелка (1 клас да сме били) гледахме филма То (IT) и после не можехме да изезем от стаята от страх, тоз лош палячо да не ни хване Но сега обожавам да гледам хорари, за съжаление напоследък не излизат такива, които да те стреснат наистина
    Hey, Mister Lover!
    I need a dancer!
    To make me shake my body!
    To make me break the floor!
    So show me your move!
    Your sexy ass move!
    You make me wanna touch..!

Аз съм фен на жанра,постояно гледам само,че ги гледам вечер като е тъмно,а ако гледам през деня пускам щорите и става зловещо тъмно,а след това като изляза от стаята в коридора е мрачно и умирам от страх от спалнята която е в края на мрачни коридор да не ме подгони тип с резачка(Тексаско клане)

[quote="bootyboy"]някой моменти направо ще ми пръснат сърц'то като стане нещо изведнъж..даже се оглеждам в тъмнината да не ми се случи и на мен [/quote
    И при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от DevilsAdvocate
    Да :д във 3-ти клас с едни приятели го гледахме и имахме страх от резачки 1 месец..

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Ми хваща ме някакъв страх, но по скоро ми е неприятно особено, когато, почнат да си издигат от земята, някакви кървясъли, гнили и обезобразени трупове. На скоро гледах един такъв филм, казваше се "Пираня"(не съм на 100% сиг., че името, беше точно така). Разказваше се за едни огромни пирани, които изяждаха едни хора и полицията ги изкарваше от водата кървясъли, гнили и обезобразени от очите им излизаха някакви плужеци, а от устите им жаби, беше наистина отвратително , иначе имаше един филм на ужасите "Куджо" и няма такива гнусотии там, за това и ми е фаворит де.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Ми хваща ме някакъв страх, но по скоро ми е неприятно особено, когато, почнат да си издигат от земята, някакви кървясъли, гнили и обезобразени трупове. На скоро гледах един такъв филм, казваше се "Пираня"(не съм на 100% сиг., че името, беше точно така). Разказваше се за едни огромни пирани, които изяждаха едни хора и полицията ги изкарваше от водата кървясъли, гнили и обезобразени от очите им излизаха някакви плужеци, а от устите им жаби, беше наистина отвратително , иначе имаше един филм на ужасите "Куджо" и няма такива гнусотии там, за това и ми е фаворит де.
    Филма се казва "Пираня" когато го гледах после си правих чай да си успокоявам нервите то не бе кървище не бе чудо..

Мм има такава тема и то доста дълга и важна,не знам защо пишете в тази тема след като тя е по -старичка..пък и не мисля,че раздела е подходящ.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Доста често ме хваща страх като гледам някой ужас.. Особено, когато си с голямо въображение като мен =D Но пъкк.. не мога да не гледам ужаси :] Предпочитам тях, пред романтичните филми и комедиите)

Голям фен Аватара на alice13
    Човек и аз умрях от смях на Елм Стрийт ;д просто Фреди Крюгер е Дъ Бест... Да ти кажа и аз не се страхувам от филми.. Но ти предлагам : Призрачна бленда, Паранормална Активност 1 2, Сеанс 7 ( бай дъ уей.. след като гледах този филм малко почнах да се страхувам ) Хълмовете стават червени, Спускането, Убийство на пътя, Неканеното, Плюя на гроба ти ( УНИКАЛНО ГНУСЕН ) Гледай го и ше можеш да заплашваш приятелите си... Честно да ти кажа... не са кой знае колко интересно но само това има поо замундата ;д

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Гледайте японски ужаси.. там е истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си