Здравейте днес се случи нещо доста гадно.Бяхме в борисовата градина и пушихме наргиле.Оказа се,че единият приятел е донесъл трева....Седнахме свихме всичко,но по 1 време видяхме патрулка и няколко момичета се уплашиха и станаха и почнаха да тичат и естествено ние след тях...и полицията вика стойте върнете се всичките и върнахме се...в мен имаше 1 цигара трева хвърлих я на земята и я зарих с листа набързо...Да,обаче умният ми приятел хвърли цялото пликче(което не беше никак малко като количество) на земята и полицията почна да оглежда какво е хвърлено...(можеше да си я скрие в гащите или просто да я разсипе,а не да хвърля цялото пликче)Почти се бяхме оттървали,когато едното момиче като го питаха какво е изхвърлено и защо е бягала се разрева и прееба нещата Полицията почна да търси....Единият полицай ме викна на "разходка" из парка.Попита ме защо сме избягали....Аз казах,че сме побягнали от страх,заради наргилето...Да,ама тогава полицията намери хвърленото пликче..момчето си призна(не че имаше особен избор)...Разпитаха всяко момче(три момчета) по отделно,откъде е тревата,а аз казах,че момчето с тревата я е донесъл от селото му в Пловдивско...знаех,че я е набрал до някви гробища,но казах,че не знам дали са му я продали или я е набрал....не знам,защо реших,че е най-правилно да кажа просто "не знам",а знаех,че я е набрал...Просто не знаех какво ще кажат другите двама и реших да се оттърва с "не знам" вмомента ми е супер гузно....Можеше да кажа,че я е набрал,но на момента реших,че и аз ако кажа така и на тримата ни версиите са еднакви ще изглежда съмнително и няма да повярват....та въпроса ми е правилно ли съм постъпил,или в общи линии аз съм преебал момчето...(не че не го преебаха и другите,като побягнаха),защото ми е много добър приятел и не искам аз да съм виновен ако стане нещо Много ми е гузно,вмомента той виси в районното,а аз....си почивам в нас....