Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
Цитирай Първоначално написано от chemist9009
Цитирай Първоначално написано от Greennight
Ти обаче си някво рядко тъпо парче...Марихуаната расте и в диво състояние...Тя не е химически наркотик...Моля админите да направят нещо и тая Кифлата да не спами неподготвена поне по мойта тема...
Къде видя че го пиша за марихуаната бе
Тва е за наркотици като цяло за кокаин се отнася--ТИ си незапознат
Имам цяла книга за темата относно наркатични вещества, видове и начин на получаване.. състав и общото за тях с лекарствените в-ва. А те се получават от там. Все пак тва е от химията.. от тва което се интересувам.
Чела съм щом гпиша.Ти си не запознатия пред мен така че няма какво да напишеш.
В темата става въпрос за марихуана...откъде го изкара тоя кокаин А за него всеки знае,че е синтетичен наркотик! Няма що да го доказваш тук
Нищо не доказвам
не писах за марихуана.
не ме интересува че е растение за мен остава вредна и я равнявам с наркотицитите защото след нея често наркотици следват.

еми как не те интересува нали се интересуваш от химия имаш томчета книжки свързани с наркотици Та тя марихуаната си е от леките наркотици,заедно с никотин,кофеин и алкохол....Марихуаната спада към наркотиците тъй като в нея се съдържат вещества канабиноли от които най-важен е делта-9-тетрахидроканабинол
нали тва писах че е наркотик в началото на темата
няма значение че е лек. Ако не беше нямаше др наркотици да приемат после. Не ме интересува кой я използва Но не я приемат за такъв
еми то по тази логика и кофеина,никотина и алкохола също не се приемат за наркотици!Те и за т'ва са най-разпространени и легални..изключение марихуаната за България...но например в Холандия е позволена.
за мен са такива но са позволени на повече места ..напимер кофеин то има разлика от наркотик до др
еми то тва са леки наркотици...има някво спасение...ама за синтетичните...особено за хероин...там има само едно спасение 2 метра под земята
хероина е последен -. след него не мисля някой да ползва друг
но и да са леки другите са такива .. но ако пишеш че са наркотици никой няма да вярва тук
хероина е последен като опасност.Но има хора които импровизират ползват няколко различни...ама тяхна работа който иска да вярва който иска не...от химична гледна точка марихуана,алкохол,никотин и кофеин са наркотици!Последните 3 си ги ползваме легално...като си разнообразяваме живота