.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

как да му кажа,че го харесвам!!!!

На 14 съм и много харесвам едно момче от класа.постоянно мисля за него,всеки ден влизам в профила му във фейсбук и разглеждам публикацийте му!!!мисля че и той ме харесва!!!често си пишем по скайпа,заговаря ме в училище,гледа ме и ми се усмихва!!!!никога не съм имала гадже и незнам какво да правя!!!
    Та въпроса ми е: какво да правя!!!да му кажа ли какво чувствам!!!но има един проблем-много съм срамежлива!!!!моля ви помогнете ми!!!наистина го харесвам!!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Абе щом сте от 1 клас помисли си дали си заслужава.. иначе покани го да излезнете някъде и му кажи.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

покани го да излезете

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Кажи на някоя твоя приятелка неволно да му подшушне, че го харесваш и той сам ще те покани да излезете (ако не е толкова тъп де)

Пиши му в скайп , намерете общи теми и излесте двамата .. не му казвай веднага какво чувстваш, за да не го стреснеш .. виж дали си заслужава , виж поведението му към теб когато сте само двамата . Не се притеснявай не му мисли много много и всичко ще мине добре
    Айде успех

Супер фен Аватара на Di
    поредната

направо му кажи
    аз кво мога да направя?
    не се изказвай неподготвен,прасе

Среща, кафенце, думи
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Просто му кажи, толкова ли е трудно...
    "You were deceived"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи му.

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    как да му каже направо, ако е някой гадняр ще вземе да и се подиграва

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на vagarious
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Me4encety
    охх и аз съм със същия проблем.е момчето не е от моя клас,но пак ме е срам да си призная,щот ако та харесва и той ясно кфо ще става,но ако не е така ,питали ли сте се бе хора?смис виждат се и кфо и на двамата ще им е някфо такова неловко,а аз точно за това не казвам на моя

Права си Me4encety!!!!
    щото ако му кажа и той не ме харесва ще стане много тъпо!!! и ако вземе това да го каже на приятелите си тогава става лошо!!
    БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ!!!!ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ

един клас ... не много добра идея ... но ако наистина го харесваш покани го да излезете, може и в компания (така пак може да разбереш дали те харесва), а ако си сигурна, че те харесва пиши му смс "кажи харесваш ли ме, за да не си давам празни надежни" или нещо от рода, но не му казвай направо, че го харесваш (много момчета се надуват когато го направиш)

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Кажи на някоя твоя приятелка неволно да му подшушне, че го харесваш и той сам ще те покани да излезете (ако не е толкова тъп де)
    Ако това с подшушването винаги беше истина сигурно вече щеше да имам по-голям опит и от най-дейните гларуси.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако някое момиче ме харесва - не бих имал нищо против да ми каже Само вие се правите на недостъпни и си вирите носовете. Ако няма гадже - никакъв проблем Все пак по-добре с гадже отколкото с гол в ръката (сещай се) .... пред компа

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Аз също имам такъв проблем. Чудех се как да му кажа ( skype, бележка, очи в очи) и днес когато приятелките ми не можаха да ме изтраqт ;д отидоха и му казаха. Той го прие добре, но имаше мач и трqбваше да тръгва, но каза че довечера по skype ще говорим

Ох и мен ме мъчи същото Значи имаме си скайпа всичко,пишем си но в училище ми се прави на интересен днес не съм го виждала като излезе налиния,ще му пиша но нз имам чувството,че и той ме харесва,но понякога и че не ме нз какво да правя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си