.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

ще пием бира :д

Сори за тъпата тема,ама с едно момче се запознахме вчера и утре ще пием бира,аз му предложих ама както и да е.Много съм притеснена и нз кво да правя от доста време не ми се е случвано да пия бира с момче.Не знам как да се облека иммам палто дето е топло за него ама аз се с него си ходя щото онова пролетното ми е късо и малко,дано да не е толкова топло пък и с него съм малко като мечка .После другото което е как да се държа,кво да говоря,как да се облека,кда се гримирам ли нз не го разбирам аз тия работи за тва съм на това дередже.По принцип си слагам само черен молив отгоде на очите и малко спирала и отвътре очите пак черен молив.Искам да се представя добре смисъл да говоря и да не му е кякво тъпо с мен ама кат се знам ква съм ще се притесня и ще зацикля нз що ама другите такива излизания на по бира са били първи и единствени
    Моля не пишете глупости! Дайте съвет

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Бъди себе си, молива е достатъчен.
    И не мисли какво ще си говорите предварително - така, ще си поставиш психически граници.
    Забавлявайте се и пиши как е минало.

Мега фен Аватара на TheBeliever

И ти си набор '87?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Успокоение е до някъде. Звъчиш като 13 годишна пубертетка с нулево ниво на интелект.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Щом е на по бира ясно, че ще си говорите за футбол

Сега сериозно... не прекалявай с грима, бъди естествена. Като си говорите се изслушвайте, като си говорите набележи си 2-3 теми които са ти интересни и можете да обсъждате спокойно. Облеклото зависи от времето, кво като е топло за палтото облечи го пък в заведението ще го съблечеш ( ако сте в заведение де)

знаеш ли,аз не си падам много по бира!!!!но съвета ми е:дръж се естествено и не преигравай!!!ако се преструваш си личи и не прави добро впечатление!!!просто бъди себе си!!!до колкото за дрехите:облечи нещо удобно и което ти утива!!! УСПЕХ!!!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Успокоение е до някъде. Звъчиш като 13 годишна пубертетка с нулево ниво на интелект.
    Защо "с нулево ниво на интелект"? Всяко едно момиче ,се притеснява ,когато ще излиза с момче което харесва. Колкото повече си падаш по някой - толкова повече се притесняваш с какво впечатление ще остане след тази среща.

Помисли как иска да гледа той на теб. В смисъл ,ако искаш той да те помисли за лека се облечи като такава. Гримирай се както попринцип ( не прекалявай ).
    Можеш да говориш за приятели , за училището, първата целувка (например). Не го засипвай с много информация за себе си ,защото така няма да запомни повечето .
    Ако си притеснителна като мен си повтаряй ,че той не е нищо повече от всеки друг. Така се успокоявам аз понякога (помага ми)

Цитирай Първоначално написано от TheLastAngel
    Защо "с нулево ниво на интелект"? Всяко едно момиче ,се притеснява ,когато ще излиза с момче което харесва. Колкото повече си падаш по някой - толкова повече се притесняваш с какво впечатление ще остане след тази среща.
    Притеснението относно впечатлението е нормално, но начинът й на разсъждение е детински. "Имам палто, ама е топло за него, ама с него си ходя щото....." - това как ти звучи? Като написано от средно интелигентен човек? Ок, харесва го. Ок, притеснява се. Но не мисля, че външният вид ще е този, който ще й изиграе лоша шега, ако ме разбираш. Моят съвет би бил да поработи над личността и ума си малко повече, отколкото над грима и облеклото.

Притеснението относно впечатлението е нормално, но начинът й на разсъждение е детински. "Имам палто, ама е топло за него, ама с него си ходя щото....." - това как ти звучи? Като написано от средно интелигентен човек? Ок, харесва го. Ок, притеснява се. Но не мисля, че външният вид ще е този, който ще й изиграе лоша шега, ако ме разбираш. Моят съвет би бил да поработи над личността и ума си малко повече, отколкото над грима и облеклото.
    Забелязала съм че доста хора от форума обичат да прекаляват с обидите.
    Искам да попитам : Мислиш ли ,че ще й помогнеш по някакаъв начин с държанието си? Дали ще промениш нещо като й казваш ,че е глупава? Или по някакъв начин ти доставя удоволствие?? Извинявай ,но не те разбирам...

Супер фен
    Облечи се както сметнеш за добре, но гледай все пак дрехите да си подхождат по цвят и по стил. Колкото до държанието - бъди естествена, никой не обича маските. Отпусни се, така обстановката ще е по-непринудена пък и няма от какво да се притесняваш. Успех.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Благодаря много
    Преди малко ми каза,че възникнала спешна работа и трябвало да ътува извън града утре следобед.Огтлагало се за вторник или сряда.И каза да измисля начин,по който да ми се реваншира.Каза каквото кажа че ще направи

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Колкото повече мислиш за провал още
    повече я закъсваш,не си мисли за тва.
    Те нещата сами ще се наредят,че ти няма
    да усетиш...Успех!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

anonymous708973
    Guest
    Така, виждам, че те занимават типично момичешки въпроси, затова ще се опитам да бъда полезна (и кратка... може би).
    Така, една жена трябва да знае какво да облече за различни случаи. Отиваш на бира. Лично аз бих пропуснала дългите обеци, лилавите сенки и фееричните шалчета. Давам тези за пример, защото обикновено се обличам така.
    Бих сложила дънки, тънък пуловер и кожено яке. А може и токчетата. Косата - нищо специално, никакви диадеми и прочее. Ноктите - червени примерно. Никакви декорацийки на цветенца. Бих я вързала на висока опашка. Преоткрих тази прическа скоро и като се погледнеш в огледалото, ако косата е вдигната високо, се получава много красива линия на врата. За грима - черен молив във външния край на окото (иначе много смалява въпреки всеобщото виждане, че е добре да се ръчка навсякъде).
    Пак казвам - давам пример с това, което аз бих направила.
    Теми за разговор - всичко, за което се сетиш. Преспокойно можеш да си признаеш, че грам не разбираш от футбол, но си чела еди-къде-си еди-какво-си. Това ще породи дискусия, а по мое мнение, момчетата се радват да ти обяснят нещо ново.

Не бях кратка. Дано поне съм била полезна.

а как да ми се реваншира

НЕ ЧАКАЙ ДА ТИ СЕ РЕВАНШИРА!
    Съвсем сериозно...

Бъди себе си. Какво му мислиш толкова какво да облечеш, и как да се гримираш.
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Супер фен
    абе ква бира бе, ти пълнолетна ли си

Искам да попитам : Мислиш ли ,че ще й помогнеш по някакаъв начин с държанието си? Дали ще промениш нещо като й казваш ,че е глупава? Или по някакъв начин ти доставя удоволствие?? Извинявай ,но не те разбирам...
    Надявам се, че ще помогна, да. Надявам се, че има надежда момичетата като нея да спрат да се държат по толкова незрял и смешен начин. Та тя е на 20 години, не мислиш ли, че би трябвало да ги е надрасла вече тези неща? Да се интересува от по-важни неща от "какво да облека за да го впечатля". И не, не се извинявай. След време ще ме разбереш.

Надявам се, че ще помогна, да. Надявам се, че има надежда момичетата като нея да спрат да се държат по толкова незрял и смешен начин. Та тя е на 20 години, не мислиш ли, че би трябвало да ги е надрасла вече тези неща? Да се интересува от по-важни неща от "какво да облека за да го впечатля". И не, не се извинявай. След време ще ме разбереш.
    Мммми не ... не помагаш . Единственото ,което може да промениш в нея по този начин е самочувствието и , но след време ще ме разбереш.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Бира от кое село сте

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Бира от кое село сте
    Момчетата не пият ли бира ?

Може и да се обиди от отва, което й казвам - да. Може и да й се свие малко самочувствието. Но рано или късно ще разбере (евентуално), че държанието й не отговаря на възрастта й, че е смешна в очите на връстниците си и че трябва да се промени. Ето с тази цел пиша в темата й. Ако исках само да я обиждам можех да направя това и с две думи, без да давам обяснения.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    TheBeliever,съгласна съм с теб ... Наистина имам чувството,че чета тема,написана от 12-13 годишно момиченце

По темата:
    К'во толкова има да му мислиш?!
    Голяма работа,че ще излизаш с момче за по бира
    Нито ти е първата (предполагам),нито ти е последната среща с момче ...
    Обличаш нещо удобно и подходящо за заведението,в което ще сте.Все пак не върви да си с дънки и някаква по-обикновена блуза ако ще ходите в някое заведение с жива музика,например.Ако ще се забутате в някоя кръчма пък не върви да си елегантно облечена или с някоя къса пола/рокля ...
    Да не говорим,че дрехите говорят за намеренията на човека.Ако искаш той да си мисли "Тя иска да сме просто приятели." ще облечеш нещо по-обикновено.Ако искаш да си мисли "Ооо много е сладка,дали и тя ме харесва?!/Тя може би също ме харесва. ..." обличаш нещо по-секси,но не прекалено,защото може да си помисли и "Ооо днес май няма да стоя на сухо."
    Грим - според облеклото,но не и прекалено много!!!
    За реванша - казваш му,че искаш да ти се реваншира с повторна среща някой път и готово.

Град
    София
    Ако си наистина набор 87,с тия теми положението е страшно....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си