Така, виждам, че те занимават типично момичешки въпроси, затова ще се опитам да бъда полезна (и кратка... може би).
Така, една жена трябва да знае какво да облече за различни случаи. Отиваш на бира. Лично аз бих пропуснала дългите обеци, лилавите сенки и фееричните шалчета. Давам тези за пример, защото обикновено се обличам така.
Бих сложила дънки, тънък пуловер и кожено яке. А може и токчетата. Косата - нищо специално, никакви диадеми и прочее. Ноктите - червени примерно. Никакви декорацийки на цветенца. Бих я вързала на висока опашка. Преоткрих тази прическа скоро и като се погледнеш в огледалото, ако косата е вдигната високо, се получава много красива линия на врата. За грима - черен молив във външния край на окото (иначе много смалява въпреки всеобщото виждане, че е добре да се ръчка навсякъде).
Пак казвам - давам пример с това, което аз бих направила.
Теми за разговор - всичко, за което се сетиш. Преспокойно можеш да си признаеш, че грам не разбираш от футбол, но си чела еди-къде-си еди-какво-си. Това ще породи дискусия, а по мое мнение, момчетата се радват да ти обяснят нещо ново.

Не бях кратка. Дано поне съм била полезна.