- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живота ми е ужасен
Хах мерси...
Еми щом съм трол-Dont feed me...
Нали всичко което казах си го измислих...
много мислиш над нещата брат и до такава степен си преценяш действията че винаги се отказваш и на практика те се губят
бъди по спонтанен и първичен ,така се получават хубавите неща ,а не с хиляда импровизации на ум как да станат ,така се губи тръпката
за да ти звънкат ,да ходиш по партита и купончета с различна маса хора тряа си емоционален непридвидим ,иначе ставаш няква бройка дето и да те викнат и да не те викнат все тая ,ти имаш само присъствие
ама по-добре такъв като тебе тактичен и премислящ ,отколкото празна глава дето не знае как да се държи и се излага
или не е по-добре ,не знам и аз![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Ми бях се замислил за това...Първоначално написано от Brooklyn
Ама като съм спонтанен (напоследък ) се върша някви тъпотий,забавлявам околните, ама ме мислят за тъпак...
А аз не съм...
Май не съм,вече се съмнявам.
Както и да е..
Мерси на всички които си направиха труда да прочетат поста ми, и да ми отговорят.
Ще помоля админа да изтрие темата, или да я заключи защото почнаха да ме мислят за трол, а и ставам жалък.
Ето пак-какво като не те те харесам като човек.Първо това не е сигурно и не си втълпявай предварително,че няма да те харесат,точно това те прави толкова несигурен!Първоначално написано от anon432
![]()
споко бе, не те мисля за тролПървоначално написано от anon432
![]()
Търси мотивите за поведението си. Ще ти е трудно да се бориш срещу ниската си самооценка, ако не знаеш от какво е породена. Бащата, в случая, едва ли е единственият фактор.
Друго, което можеш да направиш за себе си, е да "поставиш" своите думи в устата на някоя авторитетна за теб личност, за да видиш как изглежда в твоите очи. Eдва ли толкова нелепо, колко ти смяташ, че изглеждаш.
Вероятно пусната тема е един своеобразен зов за помощ, но няма кой да ти вдъхне самоувереност или да ти даде общовалидна рецепта.
Не се оставяй по течението, чакайки големите събития, защото няма да дойдат по стечение на обстоятелствата. Не очаквай солидарност от околните, защото тя не се дарява от съжаление. Горе главата и успех!
след тва мнение мисля темата за приключенаПървоначално написано от Greennight
![]()
кратко ,точно и ясно
^ пусни го оше веднъж![]()
ако попива пича ,ше си извади дадени изводи и ще се опита да промени това което е видимо че трябва
достатъчно помощ имаше гледам с цитати и мнения на място придружаващи естеството на темата ,аз ако съм ше се замисля
сигурно е гадно да мислиш, че животът ти е отвратителен и ужасен![]()
не ти/ви завиждам
и все пак - да ви имам и нагласите...
В подобна ситуация съм, но гледам да не се предавам толкова бързо
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Пич, в същото положение съм.. Макар че съм момиче де..Чувствам се по същия начин, защото знам че приятелите ми не са "истински" и във всеки момент, с всяка изречена дума от мен мога да ги отблъсна от себе си. Имаше една мисъл по-нагоре - животът е гаден, а после умираш. Напълно вярна, колкото и да е гадна.
П.С. И аз съм везни.. Везните винаги се колебаят кое решение да вземат - съдба.![]()
Може да си го повдигнеш малко като започнеш да ходиш на фитнес например.Първоначално написано от anon432
n00bs
Пълен си с комплекси, имаш нужда да поговориш с психолог. Животът ти си е съвсем нормален, на всеки рано или късно се случва да се чувства сам. Има хора, чиито живот наистина не е за завиждане. Имаш семейство, което те обича, колкото и да не ти се вярва. Колкото до думите на баща ти - за някои родители това е метод на възпитание. Смачкват самочувствието на децата си, като по този начин смятат, че ги амбицират да се променят към по-добро и да успяват. Въпреки това, което е казал, той те обича. > Бъди благодарен за това, което имаш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ами не съм силен явно щом пиша това, тук...
А за опознаването-Бих искал, но ме е страх че няма да ме харесаш като човек...
Въпреки че не те познавам...
И мерси много за отговора ти[/quote]
Ето пак-какво като не те те харесам като човек.Първо това не е сигурно и не си втълпявай предварително,че няма да те харесат,точно това те прави толкова несигурен![/quote]
Съгласна съм с нея-не трябва да ти пъка какво мислят другите!!!МАкар 4е и на мен повечето случаи ми пука-се боря с това![]()