.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на gandalfepi4

Хах мерси...
    Еми щом съм трол-Dont feed me...
    Нали всичко което казах си го измислих...

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    много мислиш над нещата брат и до такава степен си преценяш действията че винаги се отказваш и на практика те се губят

бъди по спонтанен и първичен ,така се получават хубавите неща ,а не с хиляда импровизации на ум как да станат ,така се губи тръпката

за да ти звънкат ,да ходиш по партита и купончета с различна маса хора тряа си емоционален непридвидим ,иначе ставаш няква бройка дето и да те викнат и да не те викнат все тая ,ти имаш само присъствие

ама по-добре такъв като тебе тактичен и премислящ ,отколкото празна глава дето не знае как да се държи и се излага

или не е по-добре ,не знам и аз
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    много мислиш над нещата брат и до такава степен си преценяш действията че винаги се отказваш и на практика те се губят

бъди по спонтанен и първичен ,така се получават хубавите неща ,а не с хиляда импровизации на ум как да станат ,така се губи тръпката

за да ти звънкат ,да ходиш по партита и купончета с различна маса хора тряа си емоционален непридвидим ,иначе ставаш няква бройка дето и да те викнат и да не те викнат все тая ,ти имаш само присъствие

ама по-добре такъв като тебе тактичен и премислящ ,отколкото празна глава дето не знае как да се държи и се излага

или не е по-добре ,не знам и аз
    Ми бях се замислил за това...
    Ама като съм спонтанен (напоследък ) се върша някви тъпотий,забавлявам околните, ама ме мислят за тъпак...
    А аз не съм...
    Май не съм,вече се съмнявам.
    Както и да е..
    Мерси на всички които си направиха труда да прочетат поста ми, и да ми отговорят.
    Ще помоля админа да изтрие темата, или да я заключи защото почнаха да ме мислят за трол, а и ставам жалък.

Цитирай Първоначално написано от anon432
    Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Трябва да си много силен,за да,минеш през всичко това.Може би сега ти се иска да се предадеш,но не го прави.Вземи живота в ръцете си и не се притеснявай толкова много от мнението на хората.Всеки човек си е уникален посвоему. Ако искаш пиши на лично съобщение,може да се опознаем и по скайп и все пак:мисля като gandalfepi4
    шапка ти свалям,че си толкова силен!!!
    Ами не съм силен явно щом пиша това, тук...
    А за опознаването-Бих искал, но ме е страх че няма да ме харесаш като човек...
    Въпреки че не те познавам...
    И мерси много за отговора ти
    Ето пак-какво като не те те харесам като човек.Първо това не е сигурно и не си втълпявай предварително,че няма да те харесат,точно това те прави толкова несигурен!

Град
    София
    Животът е гаден и после умираш.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Хах мерси...
    Еми щом съм трол-Dont feed me...
    Нали всичко което казах си го измислих...
    споко бе, не те мисля за трол

Re: Живота ми е ужасен

Търси мотивите за поведението си. Ще ти е трудно да се бориш срещу ниската си самооценка, ако не знаеш от какво е породена. Бащата, в случая, едва ли е единственият фактор.
    Друго, което можеш да направиш за себе си, е да "поставиш" своите думи в устата на някоя авторитетна за теб личност, за да видиш как изглежда в твоите очи. Eдва ли толкова нелепо, колко ти смяташ, че изглеждаш.
    Вероятно пусната тема е един своеобразен зов за помощ, но няма кой да ти вдъхне самоувереност или да ти даде общовалидна рецепта.
    Не се оставяй по течението, чакайки големите събития, защото няма да дойдат по стечение на обстоятелствата. Не очаквай солидарност от околните, защото тя не се дарява от съжаление. Горе главата и успех!

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Животът е гаден и после умираш.
    след тва мнение мисля темата за приключена

кратко ,точно и ясно

Град
    •••Пловдив•••
    ^ пусни го оше веднъж

ако попива пича ,ше си извади дадени изводи и ще се опита да промени това което е видимо че трябва

достатъчно помощ имаше гледам с цитати и мнения на място придружаващи естеството на темата ,аз ако съм ше се замисля

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    сигурно е гадно да мислиш, че животът ти е отвратителен и ужасен
    не ти/ви завиждам
    и все пак - да ви имам и нагласите...

Повече от фен Аватара на qsiii
    В подобна ситуация съм, но гледам да не се предавам толкова бързо
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Пич, в същото положение съм.. Макар че съм момиче де.. Чувствам се по същия начин, защото знам че приятелите ми не са "истински" и във всеки момент, с всяка изречена дума от мен мога да ги отблъсна от себе си. Имаше една мисъл по-нагоре - животът е гаден, а после умираш. Напълно вярна, колкото и да е гадна.
    П.С. И аз съм везни.. Везните винаги се колебаят кое решение да вземат - съдба.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Ако питаш мен твърде много ти пука за мнението за приятелите ти, един вид, че са нещо повече от теб, а това ме води на мисълта, че самочувстието ти куца, може и да греша.
    Не ми куца.То направо липсва.
    Може да си го повдигнеш малко като започнеш да ходиш на фитнес например.
    n00bs

Супер фен
    Пълен си с комплекси, имаш нужда да поговориш с психолог. Животът ти си е съвсем нормален, на всеки рано или късно се случва да се чувства сам. Има хора, чиито живот наистина не е за завиждане. Имаш семейство, което те обича, колкото и да не ти се вярва. Колкото до думите на баща ти - за някои родители това е метод на възпитание. Смачкват самочувствието на децата си, като по този начин смятат, че ги амбицират да се променят към по-добро и да успяват. Въпреки това, което е казал, той те обича. > Бъди благодарен за това, което имаш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Ами не съм силен явно щом пиша това, тук...
    А за опознаването-Бих искал, но ме е страх че няма да ме харесаш като човек...
    Въпреки че не те познавам...
    И мерси много за отговора ти[/quote]
    Ето пак-какво като не те те харесам като човек.Първо това не е сигурно и не си втълпявай предварително,че няма да те харесат,точно това те прави толкова несигурен! [/quote]
    Съгласна съм с нея-не трябва да ти пъка какво мислят другите!!!МАкар 4е и на мен повечето случаи ми пука-се боря с това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си