Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
брат, прочетох го докрая и трябва да ти кажа че ТИ СИ НАЙ-ГОТИНИЯ ПИЧ КОЙТО ПОЗНАВАМ!

бахти готиния си, честно, кълна се. написаното показва силен човек с корав нрав който не позволява на обстоятелствата да го смачкат и който показва страхотен потенциал и амбиция. толкова искрено се кефя и завиждам на хора които са в кофти, кофти ситуации но не се отказват, не позволяват на отчаянието да ги повали и напук на всичко продължават да се борят. нормален човек до сега да се е гръмнал 100 пъти но не и ти нали? толкова сила и воля има в тебе, страхотен си!

ей такива индивиди ме вдъхновяват когато ми е гадно и ми трябва някаква мотивация да продължа напред. искам да ти кажа че си БЛАГОСЛОВЕН да си от единиците, които биха продължавали да се борят въпреки всичко! мога да те сравнявам с Леонид преспокойно, брато, честно.

държа да знаеш че си ми личен герой, някой който е оставил отпечатък върху живота ми и ме прави по-добър. мисля че заслужаваш аплодисменти, в момента ти пляскам, специално за теб. не те лъжа, знам че е глупаво, знам че никой не чува но мамка му ЗАСЛУЖАВАШ ГО!!

БЛАГОДАРЯ ТИ! благодаря ти че те има, благодаря ти че си толкова силен, добър и готин човек!
Мерси че си изписал толкова за мен, но не мога да приемам комплименти, или въобще някой да каже нещо хубаво за мен.
Ясно ми е че го казваш за да се почуствам по-добре, и го оценявам, но ти не ме познаваш...