пич, ти май си депресар знаеш ли? далече съм от това да бъда експерт, но ми се струва че имаш такива симптоми. я кажи проблеми със съня, апетита, нервите (да се дразниш много), некви депресарски мисли че живота не си струва да се живее имаш ли?

ако има такива глупости се поразтърси малко за професионална помощ, пробвай се сам да потърсиш инфо. по принцип не е добре сам да започнеш да се правиш на Фройд и да се самодиагностицираш, но поне ще добиеш представа дали е сериозно положението или просто имаш такива тежки мисли(и горе-долу става, поне за някаква генерална представа - аз примерно като погледнах едни жидео дневници в ютюб успях да позная болестта на една приятелка преди да я закарат на психолог даже и некви такива, изобщо не е 100% сигурно и не трябва да си играеш но за някаква съвсем генерална представа и ориентация е добре)

не ми се ще да се метнеш от някъде или нещо такова. пишеш че не си тръгнал но сравнително често хората в това положение им хрумват такива тъпи мисли. и спри да казваш на хората че ако те познаваха нямаше да те харесват. много от нас не са харесвани, много пък си мислят че са но не са.

стоя си на мнението и мисля че важи и за другите които ме подкрепиха, струваш си. ако лъжондриш нещо работата е друга, но образа който си описал за момента ми е напълно ОК.