- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как да намерим себе си?
Как да намерим себе си?
gandalfepi4 А бе пич няма ли да си смениш аватара?![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Първоначално написано от DREAM95
Първоначално написано от DREAM95
![]()
Ти ме умоти...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Като си изключим телевизорите и всякакви такива разсейващи неща и насочим малко внимание към себе си.
В смисъл в 98% от времето дори не обръщаме внимание на това как се чувстваме, а сме на компютъра, гледаме някоя сапунка на ТВ-то и т.н. Имам чувството, че се превръщаме в някакви роботи и губим духовното си.
Поясни какво точно имаш в предвид в това как да намерим себе си.
Ако имаш в предвид там да си прочел нещо по литература в даскало и даскалицата е казала да се "намерим"...Това са пъъъъъъълни простотии.Литературата е пълна измислица с цел "вмъкване" на някакви норми които се целят от някого.А има и някои неща които смисъла им е много по-голям значим от този които му придаваме.Някои от тях са с цел да ни разкрият знания които са много ценни и не трябва да се разбират от народа(имам в предвид според някои не трябва, за нас треее).Направени са един вид като шифър които трябва да се разбере "кода".А по глупавите(демек 95-98% от населението) го изкилифинчват(както са учени) и основната цел се губи.
Така че ако е за това....Момче/момиче осъзнай се на кои ора си.![]()
Вазов е рептилоид !![]()
![]()
Просто като спреш да търсиш и следваш Бог от вън, и започнеш да търсиш и призоваваш само онзи, който наистина е истинският Господ Бог.Първоначално написано от DREAM95
Като осъзнаем, че вече сме себе си ... ?! И какво точно значи да намериш себе си - да станеш нещо, което при това не си бил, или нещо, което винаги си искал да бъдеш? Няма такъв филм... Всичко, което казваш, правиш и мислиш е част от теб => си себе си.
Може би там и тогава друга съм била ...
братко... и ти ли... И ТИ ЛИ СИ ЧУЛ ЗОВЪТ НА КТХУЛХУ?!Първоначално написано от npp
И'а Дагон, И'а Хидра!
Иа! Иа! Kтхулху Фхтагн! 'иа, иа схуб ниггуратх!Пх'нглуи Мглв'нафх Kтхулху Р'лъех вгах'нагл фхтагн!
АХАХАХАХААА!!
![]()
гандалф за 1 ти се възхищавам - от де намираш тея мазни картинки,винаги?НАправо ме кефиш(само за тфа де).
What the fuck am I looking at.Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
Гандалфе, да ти еба мамичката ;D
Закво пускаш meme-овете във тоя форум точно?
rules 1&2 bitch.
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
не съм говорил за това за което не трябва да се говори (НЕ СЪМ ГОВОРИЛ ЗА ТОВА ЗА КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ)Първоначално написано от Rot
пък и ти забрави за правило 8![]()
тъй че фък оф ниу фаг!
или с други думи - TITS OF GTFO! (според правило 34 мога да изисквам това от теб)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Е..., след като ти си го чул, и даже го представяш под формата на нещо като рекламна брошура на онези, които разглеждат този форум... - но знай че аз не държа на него, нито го рекламирам.Първоначално написано от gandalfepi4