Та излизам с едно момиче. До сега сме излизали 4 пъти. Аз много я харесвам и всички ми казват, че и тя ме харесва, и си личало от километри.... Та излизаме ние, говорим си, седим един до друг на пейката в парка, гледаме се почти постоянно в очите, говорим си, смеем се, но когато се разхождаме, тя ходи до мен(в смисъл един до друг), и до там. Когато я испращам до тях, пред тях се прегръщаме и толкова. До сега не съм излизал нито веднъж сериозно с момиче, и незнам как да постъпя. Искам да й кажа колко я харесва, да я целуна, но или аз не намирам подходящия момент, или немога да го уцеля кой да е той... Тя е доста срамежлива, аз също. Мислех днес да й кажа тези неща, но като излезнахме и се разкарвахме ми вика "Оф днес ми е много тъпо", питам я "защо?", тя ми каза че утре имала контролно по философия, и трябвало да учи. Не й ги казах нещтата, щото не беше на кеф така да се каже. А не искам и да бързам, за да не осера работата.... Моля дайте съвет как да постъпя. Мерси предварително

ПС: На 17 съм

Пропуснах да кажа, че не я каня само аз да излизаме. Последните 2 пъти, тя ме вика да излизаме.