Здравейте.Аз нямам точно проблем,нещо малко по-различно е.Момчетата на моята възраст (14) поне тези,които познавам играят ЛоЛ по цял ден,единственото,което им е в главата е " как ще наЕБАТ нЕкоя" и т.н.Аз пък си уча,ходя на театрални уроци и школи,нямам приятелка просто не ми се занимава с лигаФщини на тея години(13-14).Таа бяхме на екскурзия скоро и 1 момиче от автобуса излезе и се напуши с трева когато спряхме за почивка.После вечерта когато всички се сабрахме в 1 стая се натряскаха и почнаха да повръщат навсякаде,а аз не пих.Освен това някви след като се напиха и се изчукаха някои ,с извинение(в другата стая ест ).Пък аз нито пия,нито се натресквам всеки път.Не казвам,че съм някъв сухар ама извинявайте на 13-14 години неосазнати говненца малки ( то и аз съм си неосазнат) да тръгнали да ми се напиват и да се напушват..И винаги като ходим на екскурзий и когато ходим някаде с приятели (компания) понеже сме доста хора ,те си говорят ,а на мен ми става гадно не за друго,ми за това че аз нито пуша,нито пия,нито сменям всяка СЕка вечер..Аз уча,излизам с приятели по кафета и обичам да патувам..Е аз искам да ви питам( По-големите ).МИСЛИТЕ ЛИ ,че да се напиваш ,да правиш секс и да се напушваш е нормално на 13-14 годипна възраст?И ако не го правиш прави ли те тва скучен сухар?