.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

anonymous546178
    Guest
    грешно използваш термина реализъм...

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    грешно използваш термина реализъм...
    Освен това грешноседоверявана статия на ББС

anonymous546178
    Guest
    Мда някакво лигаво репортерче на ббс не може да ти всява доверие... ББС са много лъжлива фирма, пропагандират с всичко, от глобално затопляне до австралийски болни кенгурута...

И съм бил на летището шереметево, и е малко по-различно от описаното , сигурно има някакво друго Шереметево, което не е в Москва

Град
    Екатеринбург, Русия
    Мда някакво лигаво репортерче на ббс не може да ти всява доверие... ББС са много лъжлива фирма, пропагандират с всичко, от глобално затопляне до австралийски болни кенгурута...

И съм бил на летището шереметево, и е малко по-различно от описаното , сигурно има някакво друго Шереметево, което не е в Москва
    Еми и на мен ми се налага два пъти годишно горе-долу. И на Домодедово и на Пулково съм бил, никъде няма такова нещо. Чакай, сега ще питам тате има ли други летища с такова име.

ПП Не му се усмихна късмета на журналиста. Тате каза, че единствените други Шереметиево са такъв филм, и някакво градче около летището, както и някакво селце вблизост.

anonymous546178
    Guest
    Те май са три летища шереметево, всмисъл има шереметево 1,2,3

Град
    Екатеринбург, Русия
    Те май са три летища шереметево, всмисъл има шереметево 1,2,3
    Ами много е сложно - Шереметиево 1 в момента е терминал B, а Шереметиево 2 сега носят името терминали C, E, F и D. Като първите три са собственост на летище Шереметиево, а четвъртия е на Аэрофлот и те го построиха, за да влезнат в Скай Тиим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си