- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възпаление на ухото ... :(
Значи аз си сложих обица. Дупчиха ми ухото с пистолет сложиха ми медицинска обица и ми казаха да не я махам 1 месец , но след 2 седмици ухото взе да набира гной и да ме боли просто нямаше как да я държа и я свалих. Четох на някой места Гентамицин и Кислородна вода купих си ги и промивах с кислородната вода и слагах Гентамицин веднага след това дори и обицата я мажех с Гентамицин. Ухото взе да се успокоява и почти ми беше минало и преди дни започна да ме боли , когато свалих обицата ухото отново почна да набира. Вече нямам на представа какво да правя дори. Отново мажа с Гентамицин и промивам с Кислородна вода .... Ако знаете някой друг ефективен метод моля пишете. Благодаря предварително![]()
Teardrop
Ами защо просто не отидеш на мястото, където са ти дупчили ухото и да не попиташ защо се получава така?![]()
Не мисля ,че там ще ми помогнатПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Teardrop
Слагай една сребърна обица и няма да имаш никакъв проблем.Тези медицински са голям боклук.Мойта се махаше много трудно,защото беше много стегната и с рев съм я махала.И от както сложих сребърна не съм имала никакъв пробем.А това беше на 4-ия ден след като се пробих.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз слагах сребърна обица за да видя дали ще ми мине ... но стана още по зле за това си сложих медицинската и ся стоя със нея а и трябва да намеря от някаде обица от титан за да си я купя защотот в нашия малък град няма от къде... !!!![]()
Teardrop
На мен ми допчуха ухото преди около 2 месеца, втора дупка ми е, на дясното ухо! Първият месец и на мен ми беше - имаше "тапичка" и ме болеше, на моменти - адски много! Но не съм махала обицата и точно поради това ми мина! Мажи го с Витамерфен - за заздравяване е и не махай обицата още 20 30 дни! Докато мажеш ухото просто махай щифтът и с клечка за уши мажи около обицата, колкото се може по-плътно до дупката! Не махай обицата изобщо иначе дупката отвътре се разранява, възпалява се и става тази тапичка от гной! Потърпи малко и ще ти мине - махането на обицата няма да помогне, даже напротив!!Хайде късмет! :P
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Казвам го от личен опит.Медицинските обеци са тенекета.На всеки нормален човек му се възпалява ухото от тях.Ако и сребърните обеци и създават проблеми това е друг въпрос.Първоначално написано от divacheee
)))))))))))))))))
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Това е възпаление...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
И на мен ми бяха пробили ухото с пистолет и то така някак си стана като топче. После след около 3-4 седмици като махнах мед. обица си сложих друга естествено и тогава ми се възпали ухото и стана гнойно топче. После нали ми мина. Сложих си обицата отново, обаче винаги седеше така като рана и най-накрая махнах обицата и оставих дупката да зарастне. Ако не се оправи и при теб най-добре я остави да се успокои малко и да зарастне и след това пак можеш да си пробиеш ухото, но и да го промиваш всеки ден!![]()
Айде моля те. Влез малко в piercing-bg, чети. Ако напишеш там за сребърна обица на нова дупка ще те изядат с дрехите. Това, че на теб не ти се е случило нищо, не значи да даваш съвети на другите. Щом медицината го е доказала, защо го оборваш?Първоначално написано от j_adore2
Точно пък на мен от медицинска обица ухото ми се оправи, как ли? ;] AniBG, точно същото положение. НЕ МАХАЙ ОБИЦАТА! Продупчиха ме през Август, преди 2 седмици си смених за малко халката с една друга обица, защото бяхме на ресторант с класа, да не ти казвам после какви болки изпитвах, все едно ми беше току-що пробита дупката, въпреки, че я имах от 3 месеца. Аз лично не прибягвам до антибиотици като Гентамицин, но щом си решила така - успех. Аз се оправям за 2-3 дни, като промивам ухото със спирт.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз си направих 2ра дупка началото на септември и медицинската я махнах чак към средата на октомври. Всеки ден я почиствах със спирт по 2 пъти първите 20 дни, после по 1. Никакви проблеми съм нямала, нито ме е боляло много. Мислех си, че няма да мога да спя на тази страна, но не ми пречеше. Около 1-2 седмици не бях слагала обица и тя нали зарасна бързо, защото е нова, но просто я пробих с медицинската пак и това е.
Мисля че проблемът ти е, че си почнала късно да я промиваш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on