Развитието по случея: ;дд за сега почтии до никъде..
Преди да стане всичко се бяхме разбрали да работим заедно по един проект.. ръководителя ни му предлагаше няколко човека с които да работи.. до колкото разбрах им отказал.. снощи му писах да го питам коо що ш става, защото имахме краен срок да кажеме кой какво ще прави.. започнах по същество.. и той каза,че като ми е обещал няма да ме прее*е..ии така на татък.. ии после останалотоо са сии лигавии историйки и шегички като преди, до тука добре пак е няква комуникация, но в училище не ме и поглежда..но преди седмица ходихме на еднодневна екскурзия, пътувахме с автобус ии аз седях е една фр на последната седалка(да ни е по широкоо ;дд).. на два три пъти го засичах, че гледа към мен.. и момичето до мен на няколко пъти ми каза, че през няколко мин. поглеждал насам..но в следващия момент гледа не стои мн мн некаде където см и аз.. а аз просто не съм такъв тип да го дръпна на една страна ии да почна.. предии време.. трябваше да го попитам нещо по проекта.. в училище.. той ме гледаше толкова учудено.. някак си отговаряше мии кат го питах, но вобще не беше тук..

Все повече се обърквам..