- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КОЛЕДА НАБЛИЖАВА!
Знам че е малко раничко но току виж и Коледа ще дойде! Това е любимият ми празник както и цялата зима ... за това много се вълнувам! Та въпросът ми е как смятате да отпразнувате коледно-новогодишните празници...Смятате ли да изненадате близки и приятели с подаръци.... какво самите вие искате за празника... как мислите на украсите вкъщи.... Ще се радвам ако обменим идеи![/code]
!ROCK & ROLL!
Тази зима не я чакам с голямо търпение, заради студа, който ни чака.. въх!
Обичам да е студено, мрачно, дъждовно.. ама чак толкос не.
Иначе, празниците ги чакам, и мисля да зарадвам най-близките си.. ма ще видим как.![]()
Вафла..
Амии очаквам ги,макар и чак след 2 месеца..![]()
И аз се вълнувам,но само за празниците..зимата като цяло не я обичам..![]()
Как смятам да отпразнувам празниците-амии с родителите ми и братчето ми,стига родителте ми да ги пуснат в отпуска ест.![]()
Подаръци-ами с братовчедите се събираме няколко дни след Нова година,следователно подаръците ще си ги получат тогава..
Азз като подарък искам да се съберем всички вкъщи-тоест само 4-членното ми семейство..уютничко,топлич о..
Украшенията като всяка година-балони по пердетата(не повече от 3-4)Елхата-една малка изкуствена елхичка,която аз и брат ми ще украсим..
![]()
Това е,ако се сетя още нещоо по-така ще пиша..![]()
![]()
:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Винаги се вълнувам от по-раноСтрашно много обичам Коледа - това ми е любимия празник
Ахх и първият сняг
Но като цяло не обичам зимата и студа
![]()
Коледа ми е любимия празник..единствения който празнувам
само че няма с кой![]()
но сама си го правя украсявам цялата къща слагамм лампички насякаде да светят и винаги има елха
обичам зимата и чакам с нетърпение да дойде
![]()
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ВИНАГИ ГИ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ! Само заради снега и настроението!И коледните песни...СИЧКОО! УНИКАЛНО Е!!!
искам всичките ми любими същества около себе си. *ким*
Обичам празниците, но не и зимата, студа.
Честно казано за Нова Година въобще не знам как ще се събираме и тн, на Коледа ще съм с нашите, ест.
За подаръци му е още рано... като понаближи ще го мислим.![]()
Чакам я да иска ми се да замина някъде кадето няма сняг студ абе цяла година да си ходя по тениска![]()
Дааа ще купя на всички подаръциииии :P Нямам търпениеее!!
Но първо да дойде 18 МИ РОЖДЕН ДЕН другия месецСега той повече ме вълнува
![]()
Трагедията е пълна...
Обожавам тези празници ..
Някак носят едно такова настроение , невероятно е!![]()
Макар , че има 2 месеца , аз чакам с нетърпение.![]()
С голямо нетърпение очаквам празниците!!! Коледа ми е любимият празник от цялата година.Ваканция сме,подаръците под елхата,а на вън вали сняг!Много е хубаво всичко.
ха, и аз си мисля между другото нея
ей така, стопля ми сърцето
но аз обичам и зимата
даже и студа
снега.. и топлите напитки.. вкъщи е уютно.. =)
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
всъщност ми се струва малко далеко![]()
ама с тва топло време няма как да усещам че наближава
искам сняяг![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Малко е рано не съм планирала още нищто.Само за нова година мисля за се съберем с приятели дано да стане.Подаръци и за тях не знам
![]()
Ами не мисля за коледа,вмомента има някой работи който ме интересъват повече и очаквам повече,да махна брекетите (има няма месец) , януари ще си направя татуса , и да почна шофьорските курсове![]()
>>DjBelev<<
Аз лично вече започнах да събирам пари... Ще купя подаръци на родителите си... на баба и дядо.. на пра баба мино все още не знам какво ...
!ROCK & ROLL!
Коледа ще празнувам с роднините....Нова година искам с приятелите но за сега не знаем у кого или къде никой не поема.........![]()
!ROCK & ROLL!
Размечтах се. Прииска ми се да е Коледа.Разбира се,че Коледата ще я празнувам със семейството си, а Нова година незнам. Много ми се иска да се съберем с приятели, но още нищо не е сигурно.
![]()
![]()
![]()
Зимата не я обичам никак заради времето, а тази даже я дават по-студена от останалите
Иначе Коледните и Новогодишни празници ги обожавам!!!
Коледа, живот и здраве, предполагам, че ще си карам както всяка година с близките при другата ми баба. Подаръци най-вероятно ще купя само на мама, тати и приятелят ми.
А за Нова Година все още нищо не знам. Ние още не сме организирали 8-ми Декември какво остава за НГНо като по традиция ще сме си компанийка. Ако не отидем някъде извън София най-вероятно ще се съберем в някой приятел и така
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не!
29% [ 11 ]
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Чакам зимата и още как. Декември правя 18 години и се радвам.![]()
Мисля да отпразнувам празниците по улиците около блока с приятели и бомбички и в апартамента после. Миналата година беше много забавно. Гърмяхме банички с пиратки, правехме слънца, гърмяхме бутилки , момчетата правеха стриптиз с коледни шапки и ги снимахме, пушехме си редовното наргиленце, яко текила и афтършок, покер (по вазможност гол), яко метъл надут до дупка, песни и тн.Леле чак като си го представих нямам търпение.
За подаръци много ще се зарадвам на едно апаратче за фотоепилация, че не ми се занимава цял живот с епилатора или професионален фотоапарат, че снимането е моя страст, но не искам да имам само аналогов и цифрова сапунерка. И на дрехи и обувки много ще се зарадвам...и на козметика...Добрече имам много приятели!
Ако тази Коледа бъде като миналогодишната, предпочитай въобще да не я празнувам. Не обичам зимата, мразя студа, снега и леда.
Не се вълнувам от празниците, нито от наближаването им. За подаръци още не съм мислила, защото не знам на кой празник къде и с кой ще съм.
В момента има неща, които ме вълнуват много повече и предпочитам да мисля за тях.
И спря да се върти за миг земята..