Цитирай Първоначално написано от SummerSmile
Аз съм си огнена зодия и си имам нужди.
А, стига бе!

Теб толкова яко те сърбии... Ама толкова яко, че две не виждаш. Хем ти се курвее, хем не ти се пуска питомното. Не че толкова ти пука за приятеля ти и толкова ти се иска да си с него, просто нямаш друга алтернатива към момента. Шанс. Явно си му омръзнала/скучна си му/досадна си му/нещо от тоя род, друго обяснение нямам. Кое нормално момче ще живее С приятелката си и вместо да й обърне минимално внимание, ще се занимава с компютърни игри и то, часове наред? Плюс това, няма как да имате НОРМАЛНА и ПЪЛНОЦЕННА връзка, когато някой постоянно дава акъл и не ви оставя и за минута да се усамотите. На едно място сте ти, приятелят ти, майка му и баба му. Често, когато членовете на семейството са повече, обстановката се обтяга понякога, особено, когато семейството е съставено предимно от жени. Трудно, да не кажа невъзможно, е да има сговорчивост в едно такова семейство при положение, че ти си чуждият човек, натрапницата, която не стига, че идва като храненица в къщата, ами и изнасилва системно единственият мъж в къщата.
Колкото до прекрасния принц от Канада - възможно е и той като теб да си има приятелка, която набеждава за мърла и мрънкало и който търси разнообразие в кореспонденцията с най-различни на външен вид и по характер жени. В момента толкова силно имаш нужда от разнообразие, че който и да е, ако ще и Пешо съседа да ти направи комплимент, и си готова да зарежеш всичко и всички. Помисли си много добре дали си струва да възлагаш надежди на някакъв напълно непознат, който е идеалния, милия, чаровния и прекрасния в скайп, а на живо дали е такъв е много съмнително.