.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Маска с кисело мляко..някой правил ли си е?

Гледах едно клипче на една мацка която казваше,че си прави маска с кисело мляко

Въпроса ми е.. ! Някой правил ли си я е тази маска и ако да да ми каже подробно за това как става номера
    0bичам те..* [h]

Супер фен
    Град
    София
    Аз си правя редовно през лятото, когато изгоря например от слънцето! Взимаш един тампон (за лице ) и с една лъжица намазваш тампона обилно с кисело мляко, а след това нанасяш на лицето от самия томпон! Ако е нужно, добавяш още кисело мляко! Пожелание, легни и си сложи резенче краставица на очите! Воала!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на vagarious
    Маска, но за какво - за лице или за коса !?
    За лице - вече ти казаха как се прави и какво е, що е.
    За коса - да, аз всяка седмица по 1 път, а понякога и 2 пъти си я правя - просто намазвам косата с половин кофичка кис.мляко и стоя така 20-30мин.После си измивам както обикновено и косата е ок.Попринцип, се прави за да възстанови косата, ако е мноого зле.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Аз си правя редовно през лятото, когато изгоря например от слънцето! Взимаш един тампон (за лице ) и с една лъжица намазваш тампона обилно с кисело мляко, а след това нанасяш на лицето от самия томпон! Ако е нужно, добавяш още кисело мляко! Пожелание, легни и си сложи резенче краставица на очите! Воала!!

Направо таратор
    И какво става като си направиш тази маска..колко време стоиш така..я кажи нещо по подробно
    0bичам те..* [h]

Супер фен Аватара на j_adore2
    Майка ми си прави с кисело мляко,рициново масло или зехтин,витамин А и хума.Прави си я и за косата и за лицето и е доволна.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nillz
    Цитирай Първоначално написано от AniBG

Направо таратор
    И какво става като си направиш тази маска..колко време стоиш така..я кажи нещо по подробно
    Ами стоиш така около 5-10 минути, докато киселото мляко не запчне да засъхва! Иначе не е почистваща или някаква такава - както казах я използвам, ако съм изгоряла, много ми успокоява! Като цяло можеш да я ползваш когато си поискаш, но ако искаш някакъв по-специфичен ефект.. Иначе мога да те посъветвам, ако търсиш нещо подходящо освен маската от кисело мляко, за през лятото - можеш да ползваш и плодове!!:
    Например:
    1.Избираш някакъв по-течен и месест плод (праскова, ягода, малина, череша, кайсия...)
    2.Срязваш плода наполовина
    3.С половинката от плода намазваш лицето си, всеедно ползваш тампон!
    4.Седи се пак като при киселото мляко - докато засъхне (около 5 мин.)
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на vagarious
    А аз го правя с грозде.Страхотна е кожата след това.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кисело мляко с трици.. не, наистина после кожата става една такава..като бебешко дупе..пробвах само веднъж (препоръчаха ми) и останах доволна
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз също като изгоря, си правя маска с кисело мляко за лицето. За косата 1 път в месеца също си правя и добавям 2 лъжици хума и 1 лъжица мед.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Аз съм си правила с кисело мляко за почистване уж.. И я правя по следния начин: върху половин филия БЯЛ хляб слагам кисело мляко и оставям 3-4 часа да се изцеди хубаво. После намазвам лицето, стоя 15-20 минути и измивам с водичка. Успех
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Град
    in the middle of nowhere
    Да, половината форумен народец..щото имаше една такава тема...
    Не съм пробвала, и затова:

"Маската може да се прави по всяко време на годината.

Взема се една филия хляб и се намазва с дебел слой кисело мляко.

Оставя се да се изцеди известно време – няколко часа. Може да направите заготовката вечерта, да оставите да престои в хладилника за през нощта и на сутринта да намажете лицето си с добре изцеденото кисело мляко. Колкото по-хубаво е киселото мляко, толкова по-бързо ще се изцеди.

Оставяте да подейства около 20-30 минути, след което измивате лицето с хладка вода. "

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си