Аз съм момиче и си нямам какво да проверявам къде ми е
Трябва да си сигурен, че тя те харесва. Не можеш просто да й го изтресеш? Защо? Точно днес с Валдес говорихме по тая тема:
[17:02:29] Влади : и точно тук се крие и идеята... трябва да създам влечение от твоя страна към мен.. и когато почна да ти обяснявам това - ти няма да избягаш.. защото просто го очакваш?
[17:02:34] Innah K.: в случая той е знаел, че тя си пада по него, райт?
[17:02:52] Влади : да
[17:02:57] Влади : обаче тя не знае, че той си пада по нея
[17:03:05] Innah K.: е, и?
[17:03:20] Влади : и ако отиде и изтресе всичко както му е в главата.. тя ще избяга..
[17:03:45] Влади : щото не са си подавали топката... тя не е имала досег с него.. и харесването й е чисто и просто към образа, който тя си мисли че е
[17:04:00] Влади : а този образ се различава от истинския
[17:04:19] Влади : затова идеята е да направим връзка между въображаемия образ и истинския такъв
[17:04:30] Влади : с една дума да се заиграват, да се свалят, да се задяват
[17:04:33] Влади : както искаш го наречи
[17:04:59] Влади : когато има игра, има и интрига(в хубавия смисъл) а това е пламъчето, което разгаря страстта и желанието у двамата?
[17:05:15] Влади : Инче... хайде сега още едно примерче
[17:05:32] Влади : представи си, че си харесваш супер много някое момче в даскало..
[17:05:39] Влади : Да речем Георги преди да сте тръгнали
[17:05:56] Влади : и нашият те дърпа на страна в коридора и ти изцепва.. "Аз те харесвам, айде да хдоим"
[17:06:07] Влади : какво ще се породи у теб като усещане/чувства/мисли?
[17:06:24] Влади : ей така ти го изтърсва, без предисловие, докато се разминавате
[17:07:21] Innah K.: не знам, би следвало да се получи
[17:07:25] Innah K.: щом е взаимно
[17:07:35] Innah K.: но няма да е с тръпка наистина
[17:07:50] Влади : ето ти и идеята...
[17:08:16] Влади : получаваш нещо наготово, без да се налага да се потрудиш за него...
[17:08:30] Влади : а смисълът е точно в извървяването на пътя до целта
[17:08:34] Влади : а не целта като такава
Дано да съм ти помогнала.
Та, ако си сигурен, че тя те харесва... закачаш я, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО физически контакт. Като сте в компания, сядаш до нея. Ръка на коляното може... абе, държиш се все едно е твоя. Обаче с една идея дръпнато, за да не й е всичко наготово, понеже момичетата лесно губим интерес И накрая й го казваш. Цялата работа със закачането - седмица някъде.
И самото "казване" в момента ми изниква като... Момичето е с гръб, ти се появяваш, слагаш ръце в основата на врата й (все едно ще правиш масаж на раменете) и казваш нещо от сорта на: "Да отидем някъде насаме, а?"
Примерно. Има милион други варианти.