Здравейте!Аз съм момче на 17 г.и съм 11 клас.Искам да ви разкажа некои неща за един човек които мразя толкова много че ми идва да го смачкам .Тои е мои връстник заедно учим от 1 клас и сме от един и същ квартал.Тои изглежда малко дебел и е подобно като мутрите нали се сещате.Това е човек които винаги иска да е на първо място,да командва както си му е удобно и винаги гледа само за себе поне така мисля.Днеска на училище бях със него и двама приятели надоло към закусвалните по точно ходихме на закуска.После тръгнахме обратно към училището ,тои знае че му дължа 30стотинки и аз му ги дадох без проблем ,обаче му трябваха още 20 за да си купи цигари аз пък не му дадох и тои започна да ме удря с ръка по раменете удря ме отзад на ушите изобщо докато стигнем до уч. то се лигавеше с мен ,ама тои го праи сякаш така по шеговит начин нали знаете как праят приятелите,ударът му е тежък ама аз нищо не му прая щото знам че ще започне да се праи още по-интересен ,за да ви е по-ясно трябва да кажа че не само с мен праи така и с другите приятели.Аз му казвам да не се праи толко интересен ,тои още повевче ми се праи на тарикат .После в часа тои беше зад мен и веднъж му цепна по ушите и главата ама така по шеговит начин не по сериозния начин общо казано тои ме приема като шега ,а другите ми двама приятели се смеят ама и с тях праи така.И изведнъж му казах "Ти само се лигавиш с мен,не си сериозен със мен и ме използваш в училище да ти помагам" а тои се смя и ме попита "като идвам у вас да те викам да излезнем що не излизаш" а аз казах че много рядко излизам.А аз варочно не излзам с него щото го мразя.И това е много често винаги се подиграва пред другите ,към някои се отнася сериозно но към някои се праи на БОГ.Надявам се че разбрахте горе доло историята ми,вярвам че има такива хора като него и аз искам да ми отговорите сериозно как да направя така че да го излагам или да го изолирам от себе си или пък да ми кажете как да постъпя към него