Лично моя авер го познавам от 6 годишен и дори сега в гимназията сме в 1 клас,а преди това пак бяхме заедно от 1 до 8.Тоя така наречен индивид е 110 килограма + наглият му отвратителен характер,високомерие,да казва каквото си мисли без да се замисля за последствията и винаги иска да командва и да става по неговата е чиста доза - ИДИОТИЗЪМ + като почне да се прави,че може да набие всеки,щото естествено "познавал" хора,които щели да скочат за него. <--
Смешна работа.И не само това - от дума няма да разбере,това мога ти кажа - трябва или да се скарате яко и накрая той да те търси сам или да го игнорираш с останалите си аверчета и познати и ще видиш как до един момент той ще стигне както моя авер - да излиза с човека,който до преди така се кажа 2 дена се караха и заплашваха - що? щото няма с кой да излиза!
И честно казано,не ми дреме.
На абсолютно никого не му пожелавам такъв идиот.Приятел,приятел ама с акъл още като на 10 годишен....ся някой ще каже - еми как тогава ти е приятел - той си мисли,че още сме НАЙ-ДОБРИ ама не е познал,излъга ме веднъж,втори път - еее писна ми от тая дебела нагла лъжлива долна СВИНЯ,която не знае дори да каже едно извинявай и поне да се опитваше да си скрие гадната физиономия,когато ме лъже в очите.
Има и положителни страни - пич МОЖЕ да е,но на моменти,а през останалото време се лигави тоест почти в 90% от случаите и това отблъсква не само мене,но и да кажем - почти 95%,които го познават,а останалите - те са като него ама поне знаят кога да станат сериозни.