.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Помогнете ми

Правихме секс с приятеля ми и тои свърши но беше с презерватив но после продължихме без презерватив но не е свършвал има ли вероятност да съм бременна и след колко време мога да разбера дали съм бременна отговорете плс !!!

Re: Помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от anonimnaaa
    pravihme sex s priqteli mi toi svur6i no be6e s prezervativ no posle prodaljihme bez prezervativ no ne e svur6val ima li veroqtnost da sum bremenna i sled kolko vreme moga da razbera dali sam bremenna pls otgovorete !!!!!
    Пиши на бг и ще ти кажа

Re: Помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от anonimnaaa
    Правихме секс с приятеля ми и тои свърши но беше с презерватив но после продължихме без презерватив но не е свършвал има ли вероятност да съм бременна и след колко време мога да разбера дали съм бременна отговорете плс !!!
    Да има вероятност да си бременна на колко години си

Забременяването е възможно само ако си била в овулация. Ако не си била дори и да е свършил в теб няма какво да опложда заблудения сперматозоид. А вероятността хем да си била в овулация, хем налице да е само предеякулационната течност и хем да си успяла да забременееш е почти нищожна (но не нулева). Тест се прави 15 дни след рисковия акт или на първия ден от закъснението на менструацията.
    И един приятелски секс- прави безопасен секс, защото застрашаваш бъдещето и здравето си.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И даже и да си в овулация пак не е сигурно,че си бременна Не става толкова лесно,въпреки че в момента и на мен ми минават такива мисли през главата и знам какво е като се филмираш

Супер фен
    Град
    София
    Ама аз пак не разбрах - той свършил ли е в теб, не е ли свършил.. Изобщо, научете се да пишете по-разбираем бе хора!

По темата: отговориха ти в предишните мнения, че ако си била в овулация има малък шанс сперматозоидът да е стигнал донякъде, но 99% да се е затрил някъде, по пътя! Но ако (...от това, което разбирам от поста ти, състоящ се от едно изречение без запетая ) е свършил в презерватива и е продължил - малко трудно ще свърши втори път в рамките на 5 минути! Все пак има няколко % да има няколко сперматозоида дори и в началото на влагалището, защото може да е останало малко по главичката на пен*са!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

свършил е когато са били с презерватив.след това са го махнали и са продалжили но не е свършил.

т.е дори да не е свършил втория път има малка вероятност защото в предеякуларната течност също има дори минимален брой сперматозоиди,но все пак ги има и следователно има поне малка вероятност.

п.п и аз започнах да се дразня от такива теми.образовайте се малко на тази тема и тогава започнете практика.
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си