Защо в днешно време има толкова жени/момичетата,които са кучки,а никой не си го признава.Като кучка,нямам предвид думата в буквален смисъл.Нека кучка в случая го тълкуваме ,като дума символизираща хитрост,интригатнство,ум,д за лицемерие+ЕГОИЗЪМ в различни дози.Малко или много всяка от нас проявява хитринка.Не,че мъжете днес са кротки зайчета,но жените наистина са по-опасни.Не сме ли най-вече ние тези ,които се съревновават коя ще е по-секси,тези които си завиждат много повече коя имала по-хубава коса,коя-била по-слаба,коя имала по-дълги крака...та чааак до там на коя зъбите били по-прави.
Като страничен наблюдател съм забелязала това.
ок права си,но къде е смисъла на темата ти![]()
Hostis Honori Invidia
смисъла е сигурно да си признаем,че сме такива....
Така е да.Няма момиче според мен,в което да няма нещо от споменатите думи.Точен пример е Ферхунде от Листопад.Само,че тя е най-висшия пример за кучка.![]()
мдам..Първоначално написано от Cucko0
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
аз си го признавам, че повече от всичко държа да съм най и съм в моя клас, заедно с още едно, две момичета и какво толкова, сега му е времето докато съм млада и хубава![]()
Не са само момичетата... на всички хора ни е в кръвта да сме (или да полагаме невероятни усилия да бъдем) хитри, съревноваващи се интриганти и егоисти... законът на джунглата- най- добият печели... нормално е всеки да се бори със зъби и нокти къде съзнателно, къде не.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ба ми не се праа на светица, но мога да кажа, че аз не завиждам или поне вече не. Като бях на 12-13 ме беше яд ако някой имаше по-хубави дрехи от менама тва беше тогава. Характера ми не е такъв някво..Гледам просто аз да се харесвам, за да се чувствам по-добре, но ако видя някой по- от мен си казвам просто 'евала на мацката', за кво да завиждам ..? Няя смисъл. Един има едни плюсове, друг - други.
Тва завиждането примерно нз, за мен е от нямане нищо за правене..За да имаш време да завиждаш, начи нямаш некви проблеми на главата..Ама май се отклонявам от темата хах
Те така![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
и аз така, ам аниее сме триПървоначално написано от ri41
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
А пък ние сме 6Първоначално написано от fuckme
![]()
![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Трябва да знаеш кога, как и с кои хора да си кучка, и да го използваш точно когато и както трябва, иначе става...
И да, признавам си, налагало ми се е, защото просто някои хора не могат да разбират от друго. Но не ми е навик, не ми е ежедневие, не трябва, защото не всички заслужават еднакво отношение.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Винаги е било така...не е от скоро тва...просто сте такива![]()
Това ни е в природата. Когато например един мъж отиде на някакво събитие и среща друг мъж със същия костюм като неговия, ще се сприятелят и може би ще седнат на бара ( ако има такъв ) и ще пият заедно. Когато жена отиде на дадено събитие и срещне друга със същото облекло и двете се гледат злобно, като гладни вълци и даже може да се случи да се раздърпат. Мисля, че всяка жена иска да бъде най-красива, най-желана и прочие.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Всички са такива, не само жените. В природата ни е, все пак "Най-добрия оцелява" :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и вие не оставате по - назад, кочовееееееееееее!Първоначално написано от Greennight
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Винаги жените сме готови да се трепим,било то за някоя дреболия или за мъж,или че еди коя си има като мойта блузка и никой друг няма право да има същата...
+1!!!!1Първоначално написано от fuckme
Жените са по-хитри, докато мъжете са по-развратни, первезни..
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Стига с това разделение на жени/мъже.
И аз понякога се държа като кучка. Всички го правим.
Ми жените са Пучки всъщност - м/у путки и кучки ... т'ва е :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
+ 1 Даже бих казала, че всички жени са малко или много кучки, колкото и да звучи банално.Просто някои не приличат на кучки, по простата причина, че са по стеснителни и срамежливи, но вътре в тях пак си живее така наречената "кучка", дори и в малък процент да е , то тя винаги съществува... Ако ме разбрахте де, малко странно обясних...Първоначално написано от miminko
Това не е разделение!Това са характеристики,които всяка от нас притежава.За съжаление сме дребнави,завистливи една към друга и какво ли още не.Пример:Първоначално написано от Sunshin3
Абитуриентският бал.
Защо момичетата непрекъснато се оглеждат една вдруга и се обсъждат кой как изглеждал и къде са му кусурите,а момчетата гледат да се съберат компанията ,да направят купон,да пият някоя бира или напитка и не ги интересува чак толкова.
Друг пример:
Минават по коридорите фешънки със странни прически.Знаете ли какво следва???
Коментари,разбира се
Такива от рода на:
На коя прическата е най-хубава,на коя облеклото е по-готино,на коя лицето е по-чисто.Момчетата не са така.Те не се коментират до толкова за външния вид.Важното е просто да си направят купона без да обръщат внимание на дребни неща,като нас.
Затова и има понятие мъжко момиче. Но колко отговарят на него. За останалите е ясно- кучки.