- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпитание
Имам приятел и той в последно време се държи студено и това ме убива почва да говори за секс и това ме притеснява.Казва че ме обича хаххахно не вярвам знам че за това трябва време и да го изпиташ.Обаче искам да ми предложите изпитание смисъл такъв по някакъв начин да разбера поне дали ме харесва как му се вика. Мислех да не влизам в скаипа 2-3 дни да видя дали ще се сети поне 1 смс да пише ако може и други предложения.Да най-малкото но в последно време и най-малкото ми дава надежда.
![]()
И един смс ще те убеди да правиш секс с него ли?
Според мен, ако той продължава да се държи така, изгубена кауза...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Ако те обича, както твърди, ще те изчака докато се почувстваш готова. Няма смисъл да го подлагаш на изпитания, всичко рано или късно ще излезе наяве.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Нямах предвид секс и един смс. Имах предвид с смс да се сети че не съм влизала и че може да съм хвърлила топа. (умряла)
С други думи - искаш да разбереш дали ще се сети за теб ---> ами давай, не влизай в скайпа 3 дена и виж какво ще стане! Ако не - късай![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ебати болния комплекс за малоценност, честно. Панаири, циркове, сеири, всяк'ви шашми, за да ти се обърне внимание.
Не знам, напоследък в тоя форум е навлязла някаква тенденция момиченцата да се мислят за центъра на Вселената и да мислят приятелите си за не-хора, които вечно трябва да ги мачкат, да са в добро настроение, никога да си нямат проблеми...
Гаджета сте, майна, а нито секс правите като нормална двойка, нито пък общувате.
Не знам от колко време ходите, ако сте заедно от 1 месец и той вече ти се врича във вечна вярност, едва ли не, е нормално да си мнителна в искреността на думите му, ама ако сте от повече време заедно... Съвсем нормално си е да обърне темата в тая посока. Друг е вече въпросът, че му е кофти подходът и изпросеният секс не се получава като се държиш дръпнато и си вириш носа като ощипана петокласничка.![]()
точно така майна, не може едно момиче да е център на света, винаги ще изскочи по хубаво един ден.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а бе момчета вие го обарнахте като на женския пазар,ем пробвай със скайпа макар,че трябва да сега да си разбрала дали държи на теб или не
![]()
^ + 100Първоначално написано от tuzaro
А и... извинявай, ама вие само по скайп ли ходите? Виждате ли се НА ЖИВО?
Чакай, КВО?!![]()
Предложи му да изпиете едно 'голо кафе'Първоначално написано от spopi
то си е кафе но и двамата сте по организъм така да се каже :P Ако издържи на това 'изпитание' без да ти скочи - значи не те обича
![]()
Искаш изпитание ето ти едно ти тъпа ли сиПървоначално написано от spopi
правите секс и той те зарязва намираш
си друг и пускаш следващата тема![]()
А идвало ли ви е на акъла, че може да са на по 13 14 години. Какъв секс на тези години не е нормално, апък и не са дорасли ...Щом явно ще прави опит с по скайпа явно не се виждат много често
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Амии, както казаха и преди мен - досега щеше да разбереш дали държи на теб! Другият въриант е "голото кафе"!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Allow me
LOLOLO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Не прави нищо, което не искаш да правиш. Влияе зле на психиката.
Ако заради секса ще скъсате, значи просто пътищата ви се разделят.
Знам за какво говориш.
Ужасно е да ти обясняват колко те обичат, а ти самата да не вярваш в това. Ти ще си прецениш, дали ти имаш проблем с доверието, или просто момчето не предизвиква по никакъв начин да му вярваш на "Обичам те"-то... Пък и т'ва не са думи-разменна монета.
А за подхода му за секс, мдам, доста е лош. Сгрешен подход може много да отблъсне едно момиче, особено ако е по-чувствително. Просто може да направи така, че да блокира всякаква възможност за евентуален сексуален контакт в бъдещето (!) В комбинация с твоето невярване, положението става зле ;]
За всеки случай не прави нищо, което не искаш. Ако не си готова за секс, не го прави - трябва да ти дойде инстинкт някакъв все пак.
А относно дали да правиш цирковете със скайпа... хм
Звучи доста тъпо, но може да ти покаже дали човекът забелязва отсъствието ти, така че аз го одобрявам.
Изобщо съм ЗА да се "капсулираш" за миг и просто да го наблюдаваш - как реагира, как ти говори и да си преценяваш дали с право се съмняваш в момчето.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от Ssummerjam
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир