- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера,когато едно момче ме харесва?
Как да разбера дали едно момче ме харесва???![]()
![]()
Няма начин да разбереш, освен ако момчето не ти каже...Първоначално написано от nikol9910
![]()
По действията му![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Попитай![]()
Започва да те "преследва", старае се да бъде винаги максимално близко до теб, следи действията ти. Ако поначало сте близки може и да общува доста често с теб.
Мен ме е срам да го попитам,но ще опитам.![]()
![]()
![]()
Аз съм момиче и има момче, което многоо харесвам и винаги като го видя , почвам да го следя. ;д Естествено , нямам смелостта да отида да му го кажа. Та, наистина, ако почне да те следи има вероятност да те харесва. Ти попринцип ли питаш кога те харесва едно момче, или имаш точно определен човек, за когото си мислиш, че те харесва. Ако е така , кажи малко повечко неща за постъпките му.Първоначално написано от tnp123
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Напротив!Може да разбере по действията на момчето.Ако имаш достатъчно усет за тези неща,разбираш рано или късно.Първоначално написано от mish0ka
Това е нещо инстинктивно, но щом не знаеш, значи не ти е дошло времето за тези неща.
Еми опитва се да се шегува с теб , натиска ти се , може даже да се опита да ти направи някаква услуга ! За това се сещам !![]()
Как беше?Първоначално написано от fenastz
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Размера на чашката на момичето умножено по естествения нагон на момчето, върху способността му да общува с женскиПървоначално написано от FuckedUp
![]()
Първоначално написано от wasch0
![]()
![]()
![]()
пхх да бе да.. "Ей, ти.. харесваш ли ме ?!?!"..поне аз никога не бих направила така.. Наблюдавай го, как се отнася към теб и към останалите.. по действията му ще разбереш.. в такива моменти езика на тялото е по-красноречив.. и когато си сигурна, че те харесва го предразположи т.е. излесте някъде без зн къде, но само двамата.. и ако те харесва той сам ще ти каже.. ако не не се отчайвай..едно кафе повече .. и продължавай смело напредд
)
Душата ти таи едно признание.
Кажи й коя съм аз – тя няма слух.
Аз имам странно прозвище: „желание” ,
приют ми е желаещият дух...
...Влюби се първо в моето название,
а после в мене. Аз съм цялата Желание.
Сега ще ти кажа предложи му сексПървоначално написано от nikol9910
ако не приеме зна4и не те харесва![]()
![]()
Напълно вярно.Първоначално написано от flyingmonkey
![]()