- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черен молив
Чудя .. се как черния молив може да се задържи на окото а не да се разтича .. може би по-скъп на по-хубава марка или ..
и още един въпрос .. Как може да се подчертаят кафявите очи .. ( мисля че на скоро имаше подобнаа тема .. но просто не я намерих )
Благодаря предварително за отговорите ..![]()
Мойте са кафяви ии ги подчертавам като слагам отвътре отгоре и отдолу черен молив седят като котешките но ся в този период ии моя много се разтича ии аз се чудя какво да правя![]()
![]()
От разтичането на молива няма спасение...какъвто и молив да купиш,пак същото работа ще е![]()
Иначе и аз имам кафяви очи,слагам си предимно черен молив отдолу.
ама иначе за кафяви очи ако искаш да ги подчертаеш по-добре е с друг цвят молив
м дам няма спасение моя е професионален молив за очи и пак се разтича![]()
Hostis Honori Invidia
Бях гледала едно клипче, в което едно момиче след като си сложи черния моливр отдолу слага с тънка четка черни сенки и моливът се задържа по-дълго. Аз съм пробвала и наистина има ефект. Ако намеря линка ще постна![]()
сега се сетих,че ако минех с пудра под окото също се задържаше по-дълго(не съм мн сиг )![]()
Hostis Honori Invidia
Бонбонке,и аз това щях да питамВ момента съм с молив на Импала.Преди него и на Avon съм ползвала,и на Golden Rose ... и на к'ви ли не други марки,но никога не ми се е разтичал
![]()
При мен разтичане няма откакто се научих да си купувам професионална козметика. Не е много по скъпа а можеш и да ревеш- пак си стои.
Най - трудното е обаче да си намериш - по магазините ни пробутват боклуци дори и от добрите марки. Засега си я купувам от една професионална гримьорка.
Моя единия е на Импала, другия на Ейвън и нямам никакви проблеми. Като не искате да ви се "разтече" не си го слагайте по клепача, а много малко под него. Окото е постоянно влажно, не може да искате да ви се задържи дълго време.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ето я мацката .. http://www.vbox7.com/play:18f5afccПървоначално написано от mkio
колкото до кафявите очи: с моите си експериментирам както си пожелая и доооста цветове съм си слагала .. много е важно да уцелиш самия тон на цвета!! ..Но все пак можеш да си заложиш и на различните нюанси на кафявото .. в повечето случаи седят добре!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
с очна линия - дърпаш тънка черта на горния клепач като леко издължаваш в края и слагаш достатъчно черна спирала и си готова
Fuck you You fucking Fuckers