- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- апрески ала Голямата стъпка :D
Става дума за пухкавите апрески който преди бяха много модерни ,сега не знам дали са на мода но са много сладки :P http://s3.thisnext.com/media/largest...n/A8983D79.jpg само тази снимка намерих ..
Харесват ли ви ? Бихте ли носили такива и някой виждал ли е някъде да се продават в София ?
по- скоро нещо такова http://i836.photobucket.com/albums/z...l/CRIM0099.jpg
Бляя...не ме кефят многоПредпочитам Ugg's пред тях, защото тва като се намокри не можеш да си предстваиш кво грозно става...
![]()
Ууу, че грозно.![]()
Не бих си купила такова нещо.![]()
Big or small, lies are lies!
Разбира се, че са модерни, виждала съм ги в колекции на Шанел, Кавали и Долче и Габана. Ето ги на Шанел:
![]()
На мен не ми допадат, някак не са практични и правят жената да изглежда тромава и да стъпва тежко. Иначе на английски се наричат Yeti Boots (Йетии)
Малко отклонение от темата с това Йети.Първоначално написано от AudreyH
![]()
Много се чудихме с една приятелка, докато решавахме кръстословица, какво е другото име на снежния човек и то било Йети.![]()
Гооолям смях падна с тва Йети.Ето защо така се казват и тези апрески..
![]()
![]()
![]()
една приятелка имаше такива чисто черни много хубави на рокси от магазина за ски в сити центъра в подземието. 70 лв мисля че бяха.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Аз тази година разбрах, че тия ботуши се казват така. Ако си спомняте, те бяха модерни 2005-2006, тогава си им виках ония косматите ботуши.Първоначално написано от vagarious
![]()
Да,да,да, помняяя.В моя град преобладаваха едни кафеви, страшно противни(като цвят, а и модел)Първоначално написано от AudreyH
![]()
![]()
много ми харесваттт
Hostis Honori Invidia
не бих си сложила такива животни върху кракатаиначе са сладки
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Гледала ли си "Земята преди време"? Там едното динозавърче беше Малката стъпкаСупер яко детско, сериозно, аз си ги припомням сериите последните дни.
За да носи такова нещо, момичето трябва да е високо и със стройни крака. Иначе изглежда трътлеста (по мое наблюдение). Иначе са сладки, но като се намокрят, става отврат.
Не бих си ги взела.
Нито пък нашите ще ми ги вземат![]()
Ил , не ме кефят.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Не ми харесват особено. Прекалено са .. косматиСигурно топлят, но като се намокрят не ми се мисли на какво ще заприличат..
Аз също не бих си ги взела![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз не бих обула нещо такова..Изглеждат ми сякаш си обул някоя лисица, например.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
ужасни са ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На мен мн ми хареват
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Не ми харесват и не бих си купила такива.
Като се намокрят наистина стоят грозно.
Humans need fantasy to be human.