Здравейте,имам 6-ци само.(освен по математика,ПУ ПУ ) ..Занимавам се с актьорско майсторство амбицирал съм се яко да замина за САЩ ,но сега е просто НЕВЪЗМОЖНО! Освен ако не отида след време У Англия за да се запиша в такова училище..абе планирал съм го .Но сега тук няма никакви кастинги просто ,освен стъклен дом там не търсят деца на 14-16 години и така нататак,искам да се занимавам с нещо .. не искам да седя и да ходя по кафенета безцелно,не искам да стана като мойте връсници дет пушат и се дрогират по цял ден..искам да правя нещо смислено,нещо хубаво! Но просто не ми идват идей..ходя на уроци по актьорско,на школа,свиря на китара ,но това е малко времее..Някви идейки?Не искам да стана кат тия двоикари на мойта възраст,дет по цял ден пушат,пият,дрогиран се,ебът се ( с извинение ) и не знаят кво искат от тоя живот..та докато стана студент и кандидатствам в САЩ с актьорско ( не ми казвайте колко е трудно,не е за това темата ) ,искам да правя нещо хубаво,смислено и забавно.Не искам да си пропилявам тука годинките с кафета само ..А бе гледам по темите ГОЛЯМО внимание обръщате на тоя правопис,моя е доста неграмотен в момента,пиша от лап топ и няма да си проверявам за грешки,така че и да ми напишете ,че съм неграмотник,няма да обърна внимание така че не си губете времетоо.Някви идей ?