.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Сладко

Супер фен Аватара на spopi

Сладко

На ден по колко е нормално да се яде сладко. Ако може ми кажете болести който може да се появят при повишаването на захарта и малко повече при диабета.Наскоро почнах да наблягам на сладко.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    и аз съм така,преди ядях много шоколади бисквити,сладки,вафли,и много барзо палнеех,пъпки ми излизаха...Ограничавай се не е хубаво по много,недей да свикваш да ядеш много че после няма отказване.Примерно на ден по 1-2 вафли,веднаж в седмицата шоколад..зависи какво ядеш но гледаи да не е по много.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Няма норматива..Само недей да ядеш по 10 шоколада на ден
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз на ден ако изям 1 малка бисквитка се чувствам виновен пред себе си. Но ти си решаваш.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз ям примерно шоколад,2-3 вафли на ден и 1 Сникърс(примерно..) и така съм почти всеки ден. Това само сладкото ест. .. ;Д

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

То тялото ще си каже,ако прекаляваш.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Аз на ден ако изям 1 малка бисквитка се чувствам виновен пред себе си. Но ти си решаваш.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Може да ти се получат някакви песъчинки,които се отделят в урината(получават се при прекаляване на пикантното и сладкото;не помня как се казваха..).Наскоро ми правиха изследвания и ми казаха,че имам това чудо в урината и не трябва да прекалявам мн със сладкото + това трябва да пия много вода.Казаха ми че не е опасно това.Също наскоро някъде четох,че ако се прекалява със сладкото можеш да получиш апендицит.
    Все пак кажи горе-долу какво и колко на ден сладко ядеш и ще ти кажа дали е нормално,много или малко. В тийнейджърската възраст е нормално да ядеш по много и сладко и солено,заради растежа.Но ние тийнчетата наблягаме на сладкото.. А и то е полезно за мозъка(шоколада специално).
    Яж си сладко,но в определени граници.

Оф и аз трябва да понамаля сладкото заради зъбите главно,но пуста воля...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ох и аз щях да пускам такава тема, просто това ми е голяма слабост.Сладко ям с тонове , просто не знам какво да правя вече Някакви идеи за намаляване на желанието или поне как да се огранича, защото усещам , че прекалявам и това ще ми докара проблеми
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на spopi
    Малко късно се включих.
    1 вафла+ още нещо може да има и шоколад някой път

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    о, Господи помилуй...чувствал се виновен заради една бисквитка...

та то аз последно причастие трябва да си взема по тая логика, като се има предвид, че има дни, в които ям по 4 балканчета, 1 шоколад и 6 палачинки с шоколад...

Град
    Бургас
    Да, amk933 е прав. Аз ям много, ама наистина много сладко и не ми пука кой знае колко, защото за сега не ми се лепи.Все пак не трябва да се прекалява.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Да, amk933 е прав. Аз ям много, ама наистина много сладко и не ми пука кой знае колко, защото за сега не ми се лепи.Все пак не трябва да се прекалява.
    При мен проблемът е също, че изобщо не ми личи, с което най-нагло злоупотребявам.

Не мога да се замисля да живея без шоколад.

Та исках да кажа, че диабет от сладко не може да се хване. Колкото ти се яде, толкова си яж. Ако не си генетично обременен/а няма проблеми...Нямам предвид да ядеш по 1 кило на ден, но 200-300-400 грама не е фатално и аз съм живото доказателство.

Кола-шоколад-палачинки-балканччета-сладкиши-баклави - аз 90% на това живея, а съм 57кг./175см момче...

Град
    Бургас
    Леле.. какъв метаболизъм имаш ти бе И аз прекалявам, но не съм пък и от най-слабите. 53 кг, 166 см.
    И според мен няма норма за сладкото, просто ти сам/а ще усетиш , че прекаляваш

Цитирай Първоначално написано от awerw

Ами горко на организма ти тогава.. Ако смяташ, че живееш особено здравословно и т.н., то доста се бъркаш..

Човек сам трябва да преценява колко сладко трябва да яде.. (и колко да яде като цяло).. На ден можеш да си позволиш до няколко бисквити, няколко блокчета шоколад и 2-3 бонбони.. В момента, в който усетиш, че си се нахранил/-а, веднага спираш..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

то зависи като малка/малък как са те научили, например вкъщи сладко се яде предимно домашни неща и то 1 път в месеца дори и по-рядко, шоколад се купува пък веднъж/ два пъти годишно от майка ми и аз никога не ходя да си купувам сладко, просто нямам този навик, смятам, че е вредно и много ми е странно като кажат някой, че всеки ден ядат сладкиши, чела съм статии по-въпроса в които се обяснява, че сладкото е по-различна храна от другите, дори било нещо като наркотик и колкото повече го употребяваш, толкова повече искаш, за щастие нямам тези навици, а ти само с воля можеш да го намалиш

Ям сладко в огромни количества Станала съм в 9 и до сега съм изяла 2 филийки с шоколад и 1 вафла,и тфа е само началото ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на zoreto
    ако в 'сладкото' нямаше захар ,никой нямаше да го яде.тук идва спора кое е по полезно захарта(чиста отрова) или подсладители от рода на Аспартам(канцерогенен)? Ако можеш отърви се от навика въобще да ядеш сладко. Наблягай на плодове ,фруктозата е мн по различна от рафинираната захар.Захарта не ти е нужна,няма нищо добро ,което да носи на тялото ти ,освен да натоварва излишно сърщето.Погледнато реално си даваме парите за отрови и съсипваме си органзма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си