- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фенове на Азиатските сериали!
Кои са ви любими? Какво им харесвате? От кога сте им фенове??
Голям са наркотик тия сериалчета!
Обожавам ги. Не съм гледала от доста отдавна, защото нямам време, пък и вече изгледах всички класики и не мога да си намеря подходящ. :/ Гледам само и единствено японски. Любими са ми Tatta hitotsu no koi, Hotaru no Hikari, Hana kimi и Hana yori dango.
Какво ми харесва? Ем, никога не мога да се досетя какво ще стане. Пълна противоположност са на "американски бози". На един филм с Иноуе Мао (странно, ама не помня как се казваше о_О ) ревах откакто започна , толкова добре беше направен...
![]()
...
ФЕНКА !
еми тъй като вече натрупах повече "опит" в азиатското кино или най-вече корейското, не знам вече кой ми е най най... но мисля че Worlds Within , A Love to kill и може би BOF... :P
Какво им харесвам... както вече се каза няма какво да сравняваме американското със азиатското кино.... докато тея амер. сапунки не можеш да им схванеш кога почна тоя с кого е сега ала бала... и така.. а пък тея корейци (тъй като съм гледала до сега главно корейско кино) се опитват да покажат и най-малките неща..изобразяват персонажа със неговите слабости(като всеки един нормален,а не само положителните му страни),как се бори истински за човека когото обича,знае как да изрази своите чувства и така,уникалното е какво уважение имат към възрастните или по-точно към семейството..впечатление ми е направило също и по-колко пъти казват тея хора "благодаря" или "извинявай" ;d ...запазените им традиции, абе изобщо за мен лично това е една страна за подражание...в пълния смисъл на думата ;]...искаше ми се поне малко да приличаме на тях... абе един сериал изгледан и ще разберете за какво става въпрос....просто се чудя защо тука при нас обръщат толкова много внимание на американските филми и сериали... и вместо сега тази тенденция от турски сапунки могат да пуснат нещо азиатско и съм сигурна че ще има много повече зрители ;] ...не е лошо да разнообразят малко но както и да е...от година съм им фенка и вече мога да кажа че почти съм забравила американското кино...С една дума тея хора са уникални...... как не съм им обърнала внимание по-рано само това се чудя
...
инъче по-рано и аз разсъждавах така като другите... тея с дръпнатите очи ли...абе ко ше им гледам на тея китайци (корейци
)... наистина са голяма краста...
не съм мноо запозната с азиатското кино
ама има един сериал Slave hunters / Ловци на роби
дето е някаф исторически ама е върховен просто
и актьорита са ............![]()
а и саундтрака му е убийствен
и съжета и сичко ...
Уникален !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
![]()
Има още поне две такива теми, но нвм..
Аз и преди бях писала, че са ми супер интересни. Гледала съм само корейско - You're beautiful, Princess hours/ Goong, Full House, My Fair Lady (Lady Castle/ Take Care of The Young Lady) и Personal Taste. Гледала съм в youtube и Devil Beside You, който е тайвански с английски субтитри. Вярно е, че почти никога не знам какво ще се случи, а и са изключително забавни... как ги мислят не знам.![]()
Не съм гледала от както започнахме даскало. Причината е, че като ги подхвана, понеже са по 16/20 епизода ми се иска да го изгледам за 2 дни и нито спя, нито уча, нито нищо, което е адски почна да ме дразни и затова само през ваканциите гледам да избутам по 2-3 сериала.
Любимият ми азиатски сериал ( ако може да се нарече сериал , защото е от 6 епизода .. )е Koizora ! Има и такъв филм, но ви препоръчвам сериала, ако не сте го гледали и обичате мноого тъжни филми .. аз го изгледах за един ден ии ревах страшно много .. Иначе съм гледала и други, но този просто ме разтърси изцяло
![]()
Много познати, малко приятели
Гледала съм много, но най-голямо впечатление ми направиха BOF, You're Beautiful, Personal Taste.
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.