- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не е нормално, нали?
Не е нормално, нали? Да се скараш с момиче и да държиш на нея 6 месеца след тея караници? Да се привържеш към нея за има няма 7 месеца.. чуствам се адски тъпо.. да ми пука за човек, за когото съм безразлична смисъл вече сме говорили и стана ясно че на нея хич не й пука и няа смис да се сдобрим и аз оставам преебаната щото аз държа все още на нея.. някво.. случва ми се да се сдухам в дс, а няма смис. Първо е безсмислено, свършило е и дори е странно.. и да рева и да не рева ниш няа се промени ма ми е мн тегаво напоследък и колкото и да си натяквам че тряа съм луда за да държа още на въпросното момиче.. го правя -___-" Вие мислите ли, че т'ва е нормално еб*ти ... :х 1000000000000000% е ясно че нищо няма да е същото но ако знаете колко ми се иска.....
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами според мен е нормално да ти е кофти ако сте били много близки приятелки и сте си споделяли всичкоА за какво сте се скарали? Попринцип много зависи чия е била вината за скарването ви - ако е нейна наистина няма смисъл да се упрекваш и да съжаляваш, но ако си е твоя... най-добре поговорете пак, извини й се и така
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Поговорете,ако можете се сдобрете,ако не я забрави...
Ми лесно е да хвърля вината на нея, но когато проведохме нормален разговор си поех вината. Просто нз и въпроса е че не сме били толко близки, чуствах я близка амаа явно не сме. Тъпо е и ме боли в същото време. А дори няа за к'во .. дори самата не се разбирам не ми се мисли на мойте фр-та кво им е .. ;х Няа кво да се направи говорихме и се разбра че няа се сдобрим, затва ми е кофти. На нея й е все едно и няа кво повече да говорим. Простооо ..![]()
а за какво сте се скарали ?![]()
Да съвсем възможно е ако сте били наистина добри приятели. Аз преди 2-3 ;есеца някъде \\\\още преди училище\\\\ се сдърпах с 1 съученик, ама въпреки това колкото и да не си признавам ми е кофти. Та така че ако мислиш че има смисъл поговори с приятелката ако не опитай се да забравиш друг избор няма.
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нямам си и на идея, но е факт, че и аз се чувствам по същия начин. А минаха години.![]()
Ем ясно, не е нормалномай наистина безразличието е по кофти от омразата -____-"
Ще ти мине, споко.
Клин клин избива. Намери си друга приятелка, а още по-добре - приятел![]()
Намерила съм си. Но просто като се замисля примерно кво е било преди 1 година се сдухвам и ми става адски кофти.. просто ми липсва и понякога имам нужда от нея , ама на- всичко е минало, заминало.
Съгласен сам!!!Първоначално написано от zdrasti9182