Ок, отсега знам, че темата е супер тъпа и сигурно ще отнеса хиляди глупави мнения, ама не разбирам от алкохол, а ми трябват имената на качествени водки. Доколкото знам Смирноф е такава... Флирт, Савой и тези боклукчави ли са?
От сега да кажа да не пишете излишни мнения и че не съм някакво лапе на 12 години, което иска да се натряска.
Не знаех къде да пусна темата...
Айде мерси предварително.
от приятелки знам, че класиката Mary Jane си е най-добра.. но пък всеки според вкусовете си..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Глупости Мери Джейн ако искаш да се тровиш. Само Руский Стандарт, Финландия и Абсолют.
Споделям мнението ти Руски Стандарт си е класика ама ... ко няма пари Савойката си е ...Първоначално написано от thegmin
не базикам се ако искаш ефтина водка пий Аляска горе доло колкото Савоя е разликата е стотинки сигорно, а ако исакш хубава Руски Стандарт, Финландия има и други хубави вносни ама си говорим за големи пари примерно Грей Гоос
Абсолют е хубава.Ако искаш по ефтина-Мери Джейн-аз много я харесвам....Само не взимай Флирт
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Руский Стандарт и Финландия
Флирт, Савой и от този род са си чист боклук (то по-хубаво си купи спирт от аптеката), просто са най-евтините и за това най-много се пият. Както казаха по-горе - Руский стандарт, Финландия и вносните са си хубави (като за водка), но пък удрят в цената.![]()
Мери Джеийн и Флирт са най - гадните.Колкото и вече да избягвам да пия водка най - добрите са Абсолют (особено ванилия),Финландия,Руски стандарт и Собиески.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първоначално написано от thegmin
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от thegmin
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Абсолют!
Усмихни се,живота е кофти
Баща ми пиеше Финландия като излизаме, но от известно време спря. Сигурно са я развалили вече, не знам, това забелязах, иначе не пия, не съм особено компетентна.![]()
От евтините "Бяла мечка" и "Аляска" са хубави. "Sobieski" е малко по - скъпа, но също качествена, иначе от скъпите ако вземеш "Финландия" няма да сбъркаш.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
+1 И аз като нея те съветвам не взимай Флирт(лоши спомени от безпарични времена)Първоначално написано от Biskfitka
Препоръчвам ти Смирнофф, Абсолют също е готина.. тя пък си има готините аромати..не знам какъв ти е поводът, но защо не погледнеш какво ти предлагат добрите стари Уйскита
![]()
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
Бих ти препоръчал вместо водка - уйски . Но ти си решаваш .![]()
Да може да си земеш Собиески например или на мене ми допада "Danzka vodka" http://www.eddievargas.com/images/po...anzka2-big.jpg
Но приятел тука ще те светна , че това водката , джина са пални боклуци като цяло - спирт ... Ако искаш качествен алкохол - домашната ракия , някои видове уиски като добрия стар приятел "Джако"но и мене ме влече повече водката сякаш - една "Danzka" с един портокалов сок ,малко лед и си на меда
Смирноф,Аляска,Финландия,А солют..![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Руский Стандарт / и Менделеев знае защо![]()
![]()
/
![]()
![]()
![]()
Ако ще пия спирт - ще пия уиски. Иначе аз съм повече по бирата. Така де, пил съм няколко вида водки (малко), кусвам съм Флирт, Мери Джейн и Савой, пълна боза. Все едно пиете чист спирт. Предпочитам Руский Стандарт, а иначе кумецът има приятелка от Москва и тя направо от там внася - такава водка мога да пия в промишлени количества. А иначе на цената на една бозава водка можеш да си купиш качествена бира.. (аз обичам Стела Артоа и Кралската бира)
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аляска
И аз напоследък спрях да пия водка и взех да наблягам на вината![]()
Но иначе преди пиех само Смирнофф, Собиески, Абсолют Ванилия и Руский Стандарт. Всичкото си е спирт, но тези някак си влизат по-леко и са по-приятни за пиене.
В никакъв случай обаче недей да пробваш с Флирт, Савой или Мери Джейн... освен ако не си решил да се тровиш. Овтратилени боклуци са.
Честно казано ако нямам достатъчно пари за качествен алкохол предпочитам да не пия изобщо, отколкото да се наливам с нещо подобно...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Собиески
аз я харесвам :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Сморноф ми е фав![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.