- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоша ситуация
Здравейте, направих нещо много гадно миналата седмица и реших да го споделя защото не мога да го държа повече в себе си. Изневерих на гаджето си с което ходим 3 години.. но с най-неподходящия човек .. брат му. Той обаче ми обеща че няма да му казва въпреки това, още ми е ужасно гадно и дори не мога да го погледна по дълго в очите като преди, нямам си и на идея какво да правя но не искам да късаме. Изневерих му не защото го исках ми просто защото брат му се възползва от ситуацията, бях на диско с приятелки до късно и после реших да отида до гаджето си да се видим, не бях кой знае колко пияна но и не бях съвсем на себе си ии като звъннах на вратата брат му отвори и каза че го нямало и сигурно скоро ще се върне ама можело да остана у тях да го изчакам. И както си бях легнала на дивана и гледах тв той седна до мене и почна да си пуска ръката по мен. В началото се дърпах но той ми каза да не съм се притеснявала че никой няма да разбера и на никого няма да каже. Започна да ме обарва под полата и после почна да ме целува ... и накрая като ме наеба ми каза че брат му ходел с момиче което си заслужава и да съм била спокойна защото ми обещал че няма да каже на никого. Въпреки това ми е някак много гадно не исках така да става и сега нз какво да направя че да не се чуствам така
.
Все пак точно тогава се върнах от диско и не бях мн адекватнаПървоначално написано от Bukmop
![]()
Според мен темата е фейк
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ами като не можеш да пиеш няма да пиеш и готовоПървоначално написано от sexyligla
А ако те беше нае*ал някой в дискотеката,когото не познаваш и на когото въобще нямаше да му пука дали трябва да слага гума или да внимава къде свършва,само защото си няк'ва непозната и пияна п*тка?!Или нямаше да му пуснеш,защото не го познаваш?!![]()
К*рвенски истории ..![]()
Немога да разбера как може да си такова нищожество...като искаш да се ебеш с други зарежи го и прай кфото искат....ама да си легнеш с брат му....направо немога да повярвам![]()
![]()
Това незнам какъв човек трябва да си .Ми за кфо ходиш с него 3 години....да не би да го обичаш????
![]()
![]()
Жалка картинка си според мен .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
ТОВА НЕ ТИ ДАВА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА БОГА.ЧОВЕКА Е С ТЕБ ОТ 3 ГОДИНИ ОБИЧА ТЕ ИМА ТИ ДОВЕРИЕ А ТИ С КАКВО СИ МУ СЕ ОТБЛАГОДАРИЛА?СЪСИПАЛА СИ ВСИЧКО...ПО-ДОБРЕ МУ КАЖИ ПЪК КАКВОТО СТАНЕ...НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО ЛЪЖЕШ И ДА СЕ ОПРАВДАВАШ ДРУСАНА БЯХ ПИЯНА БЯХ!!!ОПРАВДАНИЕ ЗА ИЗНЕВЯРАТА НЯМА ТОВА Е МНОГО ДОЛНО НЕЩО!!Първоначално написано от sexyligla
Цитирам:От началото на 2009 година шериатът отново влезе в сила и в Сомалия. Преди всичко прелюбодейците се наказват със смърт чрез пребиване с камъни.ДАНО ТЕ ЗАРЕЖЕ ДА ТИ Е ЗА УРОК!!!!!ПСУВАЙ МЕ МРАЗИ МЕ ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!!!!
Ти пък как прецени че той и има доверие и не и е изневерявал. Познаваш ли го?Първоначално написано от Amateur
TheRing - А ти откъде знаеш пък,че той
е изневерил на авторката ? Да не би пък ти да
го познаваш ? А и дори да има нещо такова,
авторката щеше да го разбере...
То просто се разбира..
- Авторке,по-добре му кажи..
На 10000000% ще му стане супер гузно и
гадно,но все някакси ще го приеме..
Не знам дали ще те скъса,но ако бях аз на
неговото място - щях да го направя..Как въобще
можа да му изневериш с БРАТ МУ..За бога !!
След като научи - не си ли представяш как той
ще се чувства..Ще започне да те мрази и да мрази
собствения си брат,само заради едно момиче като
тебе..![]()
Пфф..Била пияна - това не е оправдание,бе момиче..
А и ти сама каза,че "бях кой знае колко пияна но и не бях съвсем на себе си" - т.е. осъзнавала си какво правиш..Все пак била си
толкова на себе си,за да се възпротивиш и т.н.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Брата поне по-голям , по-готин беше ли![]()
По темата : Той те е изчукал, а ти не си могла нищо да направиш, да, да.
Да беше спретнала някой цирк на сутринта, вече е късно за признания.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Внимавайте с квалификациите! Ако видя още един подобен пост, ще хвърчат банани!
Авторке, на твое място сигурно няма да имам смелост да погледна момчето в очите. Ако те гризе толкова съвестта, признай си изневярата /ако прецениш, си признай и с кого, но тук вече става страшно/ и си обери крушите от живота му. Няма смисъл да си губите времето- лепеното си е лепено.
Може да напишеш книга и да продадеш правата за заснемане на турска "боза".![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В цялата ситуация тъпото е,че си направила това с брат му.Изневярата как да е,ама това![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Според мен, просто се постарай да скъсаш с него, колкото се може по-безболезнено и бързо. Не те съветвам да му казваш с кого си изневерила. Подобно нещо ще създаде сериозни отношения между двамата, а в крайна сметка човек не може да избере брат си... от друга страна, братът едва ли заслужава да го криеш, защото неговата постъпка е много по-грозна от твоята. И ако за твоето може да се каже "поведение на леко момиче", просто не намирам думи за квалификация на брата. Бил съм неволен свидетел как съпруг изневерява с балдъзата си(сестрата на съпругата) и имам крайна непоносимост към такива мекотели. Във всеки случай, ти не заслужаваш да си с това момче.
Някоя вечер прати сестра си пияна при гаджето ти.Тя да му се нахвърли и така,поне да сте наравно.![]()
А сега сериозно:
Е как точно с брат му,бе?Нямаше ли други разгонени, та ти се хвърли на брат му?По-добре го зарежи,защото ако разбере тебе ще те прежали,но брат си....няма да забрави постъпката му никога, и ако те е и обичал,ще стане сложно.
Поне ,ако чуем чуем някоя ден по новините брат уби брат си,защото е спал с гаджето му,ще знаем,че става дума за теб.![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Тая история я четох в сподели![]()
Държала си се като курва...колкото и да си пияна,точно на брат му ли трябваше да пуснеш (не,че ако беше с друг нямаше да е гадно..) Ама не си само ти виновна...брат му също е трябвало да мисли с горната глава..![]()
Аве ей! АДСКИ ЛЕСНО е да се оправдаваш, че си била пияна. Признай си, че си била на себе си. Просто си тъпа кифла. Малко лайнце. СПРИ ДА СЕ ОПРАВДАВАШ И СИ ПОЕМИ ПОСЛЕДСТВИЯТА! Един ден той така или иначе ще разбере, но ще е много по-болезнено ако да кажем сте били още година. Приеми го, вече си го скарала с брат му. Тъпо лапе. Пияна била. Аз като съм на 20 защо 1 път не съм изневерил, колкото и да съм бил пиян? Защо един път не съм се качил пиян в колата? ЗАЩОТО МИСЛЯ!
!!!Първоначално написано от StolenBliss
Ако темата беше фейк нямаше за какво да споделямПървоначално написано от INSIDER
, но всеки може да се съмнява и да мисли каквото си иска, вярно е че вече мн такива теми са фейк но не съм такава
.
Ае животно,не прехвърляй вината на алкохола.Научи се колко ти е мярката,а не се наливай като ...Не си много стока,ама и брат му не е ..споко - приличате си.Дано момчето разбере за тая измяна ,за да види какъв брат има и с ква хубавица си е губил времето 3 години.
Тоя израз приляга повече на момче..та или си некво чики или си няква мн проста ..Плюс тва имаш проблем уж а си се писалА? секси лигла. Кво търсиш си нов грях ли с тоя никПървоначално написано от sexyligla
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ми според теб как да го кажа, като си поигра с мен ли ?Първоначално написано от StolenBliss
![]()
И тоя рег ми е поне месец преди да стане това.Първоначално написано от sexyligla
брат му те е използвал ... кофти ситуация![]()
Еее вие пък как я нападнахте... направо ще я разкъсате - по-спокойно малкоВярно е че е постъпила много глупаво и гадно ама няма да я убиваме сега. Не е първата, няма да е и последната попаднала в подобна ситуация
![]()
Без значение дали темата е фейк или не такива ситуации ги има и в действителността. Авторке, не се оправдавай с това, че си била подпийнала, защото алкохола изобщо не е оправдание за нищо. След като не можеш да се контролираш просто няма да пиеш и толкова. И най-тъпото от всичко е, че си изневерила не с кой да е, а точно с брат му... Не че ако беше изневерила с някой друг постъпката ти щеше да е парвилна, ама с негов роднина... ужасно еТой и брат му е за бой - къде си вре оная работа при чуждите момичета... Най-добре признай на приятеля си всичко. Кажи му и с кой си му изневерила. Като разбере, че е било с брат му това най-вероятно доста ще обтегне отношенията им, но по-добре бъди честна. Нека и той си знае що за брат има. И другия път просто недей да пиеш и внимавай какви ги правиш, защото сама виждаш как за отрицателно време, заради една недообмислена глупост, се губи връзка и доверие градени с години...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!