- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоша ситуация
И в двата случая си ебати пропадналото същество!Първоначално написано от ebahtimaitapa
![]()
Ако темата не е фейк,емии момиче ако бях на мястото на брат му,и разбера това, брат ми ще трябва да си пусне крила за 2-3 секунди докато пада от 8мия.
Голяма грешка си направила!
не се притеснявай. пробвай с баща му, може и с дядото
а къде поставяш кучето !!!!!!!!!!!!!!
Feed The Trols
Добре де станало станало..не е хубаво ама е факт. Вярно,че алкохола подтиква към простотии и те прави "безсмъртен",но все пак трябва да се мисли. Хубаво напила си се..поне за напред си знай границата. Това ти е вината..не е малка. Обаче извинявам се на всички,които изсипаха хранилката,ама не е ли най-голямата ку*ва братът,който е бил трезвен,е*е пило момиче,което на всичкото отгоре е приятелка на брат му..сори ама т'ва не е човек,вие кво нахранихте само момичето...а авторке,щом ти е гузно значи обичаш приятеля си и надявам се от този случай да си направиш извода за изневерите-глупави,долни,жалки,безсми лени. Обичай момчето си,не му казвай,а оправи кашата в главата си и никога не повтаряй тази грешка. Нали са затова-да се научим
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Е пък я да кажа нещо и аз.
На първо време, за теб момиче, нямам думи.
Но за брат му повече съжалявам.
Аз на мястото на твоя приятел по скоро бих постъпила така:
- На тебе ще простя, щото момиченца, дето не знаят кво
правят БОЛ...
Ама брата си е един ... на него как ще му простя не знам
ще ми е гадно, ще искам да руша, да наранявам,
ще бъда тотално бясна...Но след време ще ми мине,
точно поради тази причина...Брат ми е, няма как...
Кръвта е по - силна отколкото си мислим.
И все пак...това е станало, за да ти дойде акъла в главата.
Защо му разреши да бара там?...Не мога да те разбера,
а и не искам...![]()
![]()
![]()
![]()
Ако те обича...всичко ще се оправи .... (така мисля)
...Успех
ПС: Момиче съм![]()
ii pusnaxa reklamite i filma sprqq![]()
2 варианта:
1.да скъсаш с него без да му кажеш за ....
2 да кажеш че си му изневерила но да не му казваш с кой защото ще се убият.
успех!![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Абе дето викат, че братята щели да се убият ме сети за друго. Не се знае сегашния ти как те приема, ако не те приема на сериозно, може и да не се сърди на брат си хаха щото има такива индивиди, които си прехвърлят момиче и ала бала ю ноуу
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Абе що да му казва..я да си трайка..сериозно: само ще се влошат нещата,които така или иначе са минало-бешело и не могат да се поправят,но могат да НЕ СЕ повторят. Не е ли по-рационално така?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не всички мислят така! Преди години станах без да искам причина една моя близка да хване съпруга си със сестра си... в спалнята. Той не очакваше, че от уважение към него, ще мина 100км посред нощ, за да отидем и да го вземем. Не знам кой сгреши повече. В общи линии се чувствам донякъде виновен за наивността си, но резултатът от "изненадата" беше развод и две сестри, които не си говорят с години. Дори потърпевшата не знаеше, когато почина племенницата й, за да отиде на погребението... Виновната сестра ненавиждам, въпреки че ми е толкова роднина. колкото и потърпевшата. Колкото до онзи боклук-съпругът, радвам се, че не го виждам. Възхищавах му се до този момент, дори не повярвах, когато едно от бившите ми гаджета ми каза(година преди случката), че се възползвал от мое по-дълго отсъствие и си поискал. Жестоко нахоках момичето...Първоначално написано от bybz