.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от JustRainbow
    Добре де....хубаво. Айде направи го. Много ми е интересно после дъщеря ти, като те пита кога ти е бил първият път и с кого какво ще и кажеш. Добре - сега ще си яка, ама после??
    Защо по дяволите дъщеря и ще я пита кога и е бил първия път?!
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мила, тва са само хормони бе.. нормално е сега да ти се иска да направиш подобно нещо. И аз съм била така. Щях да те разбера, ако искаше да го направиш (или го беше направил) при положение, че си имаш що годе сериозен приятел.. който не само ти харесваш, а и той теб. Не прави глупости.. това е нещо много ценно, после много ще съжаляваш за това, което си направила, защото дори и да не искаш да го осъзнаеш, това момче, колкото и да го харесваш, не е най-подходящото. Той като няма чувства към теб, кво.. ще те на*бе и ще си тръгне, после ти ще си носиш последствията.

Ти си решаваш, това си е твоето тяло, но помисли малко все пак

Супер фен
    Град
    София
    Абе пикла на 13 къде си видяла да прави секс!?? Колко мозък имаш в тая кратуна, която явно носиш за украса!?! Не стига, че не познавам по-голямо момче да се навие на 6 години по-малка от него пикла в този отрязък 10-20/25г! Нормалното е 13 годишно МОМЧЕ да се навие да прави секс с 19 годишно МОМИЧЕ! Това твойто си е к*рвенско, пък и незнаш как да го направиш правилно - тоя няма да се навие пък какво говорим да е задоволен,
    А за да отговоря на Spikeey - незнам момиче ли си, момчи ли си, но аз лично си споделям от малка всичко с нея!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    А за да отговоря на Spikeey - незнам момиче ли си, момчи ли си, но аз лично си споделям от малка всичко с нея!!
    Момче съм, а и нищо не казвам за споделянето ,просто не си представям някое момиче да попита майка си кога се е ебала за 1ви път
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

...

да съм казала . че ще го направя просто исках съвет .. и кфо толкова объркана съм исках просто да споделя и да ми дадат някакф съвет а не да ви слушам убидите к*рва съм била нз си кфо съм била ... ако ще ме обиждате дръжте си мнението

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от diditu97
    да съм казала . че ще го направя просто исках съвет .. и кфо толкова объркана съм исках просто да споделя и да ми дадат някакф съвет а не да ви слушам убидите к*рва съм била нз си кфо съм била ... ако ще ме обиждате дръжте си мнението
    Ако мислиш да го направиш пиши

Re: да го направя или не

Здравейте на 13 съм и от няколко месеца имам манията да спя с момче , но искам да е с някой който обичам , та от няколко години имам добри зайтномошения с едно момче което е на 19 в момента , проблемът е .. Той ме обича просто като приятелка, а аз като повече даже мога да кажа , че съм влюбена . Та му споделих желанието ми и той ми предложи да ми е първия.. да го направя ли с него или да почакам някой друг
    Доста си тъпа.
    Този просто ще те мине и нищо повече, повярвай ми ;]
    И така 1вият ти път няма да е с някой, с когото се обичате, с някого, когото просто супер много е сърбяло и се е навил да го направи с момиче, ШЕСТ ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ НЕГО.
    Определено тоя твой приятел го "боли" главата, пълен ненормалник ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    qmbol
    направи го момиче аз също съм на 13 и много ми се прави и ако някой ми предложи ще го замъкна във пърия кенеф и ще има Иекшън

anonymous708973
    Guest
    Поне като пишеш с големи букви, гледай да е правилно. Между с 6 години по-голям и 6 пъти по-голям има огромна разлика.

По темата: Не го прави, не си готова за възможните последствия.

Голям фен Аватара на azida
    Емм ти сама трябва да си прецениш дали цси заслужава..Някой, който те обича само като приятелка...за мен това е нещо без бъдеще и също тотална загуба на време

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    добре дошла в МИДАТА
    Амин !
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Ай достатъчно ти сипаха другите..

Недей го прави.Не си струва и само ще сгрешиш.Малка си ..и да ,повярвай че си малка..макар че сигурно се имаш за по-голяма,отколкото си.Изчакай 1-2-3 години за момче,което ще те обича,а не някакъв сульо,който не може да си хване момиче на неговата възраст,а тръгнал да задява 13 годишни..

.....

о боже мой имам мания каза абе момиче ти си на 13 ... мислиш си че света се върти около теб.. а колкото до 19 годишния той иска единствено да те използва .. ще те наебе и до там ..

Град
    Варна
    До къде стигна света бе Боже
    "Ще дойде време,не жените да раждат,а момичетата" - Ванга !
    На 13 си бе мам**** .Нито си се развила,нито си подготвена физически, а и психически!
    Онзи само това иска.През куро му е на колко си,ща наебе и толкова!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    Цитирай Първоначално написано от JustRainbow
    Добре де....хубаво. Айде направи го. Много ми е интересно после дъщеря ти, като те пита кога ти е бил първият път и с кого какво ще и кажеш. Добре - сега ще си яка, ама после??
    Защо по дяволите дъщеря и ще я пита кога и е бил първия път?!
    В този ред на мисли какъв авторитет ще има тя като родител някой ден, когато чете конско на дъщеря си за това, че е започнала полов живот на 12-13?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На 13 ?
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]

Re: ...

ми курва си ми ... на 13 години .. ти не знайш как гъза си да избършеш секс щяла да прай

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. авторке СЪЖАЛЯВАМ ТЕ!!! Дано някой ти налее мозък ..

...

хора ама вие знаете ли какво е к*рва момиче което се е*е с много момчета аз правя ли го бе да ви попитам нещо и да се надявам да ми дадете съвет а вие обиждате така , че все едно нещо много лошо съм направила като искам съвет

Тва просто е смешно. На тринайсе и вече тръгнала за секс да мисли. Някои хора в тоя саит явн просто искат да привлекат внимание а не да споделят сериозни проблеми. Съжелявам ама тва е мойто мнение. ; ))

Тва просто е смешно. На тринайсе и вече тръгнала за секс да мисли. Някои хора в тоя саит явн просто искат да привлекат внимание а не да споделят сериозни проблеми. Съжелявам ама тва е мойто мнение. ; ))

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    послушай София или сгреши
    6б3З10

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Аз съм ЗА да го направиш с него.
    Ти си на 13, бе момиче. Не те е срам! Още да си девствена. Бързо тичай при баткото да те отвори, че си станала най-голямата сдухла в квартала, ей! Изостанала работа, пф..!

Ти нещо не си добре. Как може да имаш "мания" да спиш с момче. Много си малка, още си на 13 си и вече мислиш за такива неща. Аз на 14 и не, че съм много по-голяма от теб, ама още не сам развила "мания" да спа с някво момче. Не се доверявай на 19 годишния ще те изчука и ще те остави. Нищо лично ама май, май ти липсва сивото вещество.

Имала "мания", та ти сигорно още нямаш цикъл, а си тръгнала да правиш СЕКС!!!

Какви хора има на тоя свят Божеееееее!!!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Мисля,че си доста малка за секс!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си