- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го направя или не
Защо по дяволите дъщеря и ще я пита кога и е бил първия път?!Първоначално написано от JustRainbow
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Мила, тва са само хормони бе.. нормално е сега да ти се иска да направиш подобно нещо. И аз съм била така. Щях да те разбера, ако искаше да го направиш (или го беше направил) при положение, че си имаш що годе сериозен приятел.. който не само ти харесваш, а и той теб. Не прави глупости.. това е нещо много ценно, после много ще съжаляваш за това, което си направила, защото дори и да не искаш да го осъзнаеш, това момче, колкото и да го харесваш, не е най-подходящото. Той като няма чувства към теб, кво.. ще те на*бе и ще си тръгне, после ти ще си носиш последствията.
Ти си решаваш, това си е твоето тяло, но помисли малко все пак![]()
Абе пикла на 13 къде си видяла да прави секс!?? Колко мозък имаш в тая кратуна, която явно носиш за украса!?! Не стига, че не познавам по-голямо момче да се навие на 6 години по-малка от него пикла в този отрязък 10-20/25г! Нормалното е 13 годишно МОМЧЕ да се навие да прави секс с 19 годишно МОМИЧЕ! Това твойто си е к*рвенско, пък и незнаш как да го направиш правилно - тоя няма да се навие пък какво говорим да е задоволен,![]()
![]()
![]()
А за да отговоря на Spikeey - незнам момиче ли си, момчи ли си, но аз лично си споделям от малка всичко с нея!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Момче съм, а и нищо не казвам за споделянетоПървоначално написано от AniBG
,просто не си представям някое момиче да попита майка си кога се е ебала за 1ви път
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
да съм казала . че ще го направя просто исках съвет .. и кфо толкова объркана съм исках просто да споделя и да ми дадат някакф съвет а не да ви слушам убидите к*рва съм била нз си кфо съм била ... ако ще ме обиждате дръжте си мнението![]()
Ако мислиш да го направиш пишиПървоначално написано от diditu97
![]()
![]()
Доста си тъпа.Първоначално написано от diditu97
Този просто ще те мине и нищо повече, повярвай ми ;]
И така 1вият ти път няма да е с някой, с когото се обичате, с някого, когото просто супер много е сърбяло и се е навил да го направи с момиче, ШЕСТ ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ НЕГО.
Определено тоя твой приятел го "боли" главата, пълен ненормалник ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
направи го момиче аз също съм на 13 и много ми се прави и ако някой ми предложи ще го замъкна във пърия кенеф и ще има Иекшън
Поне като пишеш с големи букви, гледай да е правилно. Между с 6 години по-голям и 6 пъти по-голям има огромна разлика.
По темата: Не го прави, не си готова за възможните последствия.
Емм ти сама трябва да си прецениш дали цси заслужава..Някой, който те обича само като приятелка...за мен това е нещо без бъдеще и също тотална загуба на време
Амин !Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Ай достатъчно ти сипаха другите..
Недей го прави.Не си струва и само ще сгрешиш.Малка си ..и да ,повярвай че си малка..макар че сигурно се имаш за по-голяма,отколкото си.Изчакай 1-2-3 години за момче,което ще те обича,а не някакъв сульо,който не може да си хване момиче на неговата възраст,а тръгнал да задява 13 годишни..
о боже мой имам мания казаабе момиче ти си на 13 ... мислиш си че света се върти около теб.. а колкото до 19 годишния той иска единствено да те използва .. ще те наебе и до там ..
До къде стигна света бе Боже![]()
"Ще дойде време,не жените да раждат,а момичетата" - Ванга !
На 13 си бе мам**** .Нито си се развила,нито си подготвена физически, а и психически!
Онзи само това иска.През куро му е на колко си,ща наебе и толкова!
В този ред на мисли какъв авторитет ще има тя като родител някой ден, когато чете конско на дъщеря си за това, че е започнала полов живот на 12-13?Първоначално написано от Spikeey
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
![]()
На 13 ?
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Първоначално написано от diditu97
ми курва си ми ... на 13 години .. ти не знайш как гъза си да избършеш секс щяла да прай![]()
.. авторке СЪЖАЛЯВАМ ТЕ!!! Дано някой ти налее мозък ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хора ама вие знаете ли какво е к*рвамомиче което се е*е с много момчета аз правя ли го бе
да ви попитам нещо и да се надявам да ми дадете съвет а вие обиждате така , че все едно нещо много лошо съм направила като искам съвет
![]()
Тва просто е смешно. На тринайсе и вече тръгнала за секс да мисли. Някои хора в тоя саит явн просто искат да привлекат внимание а не да споделят сериозни проблеми. Съжелявам ама тва е мойто мнение. ; ))
Тва просто е смешно. На тринайсе и вече тръгнала за секс да мисли. Някои хора в тоя саит явн просто искат да привлекат внимание а не да споделят сериозни проблеми. Съжелявам ама тва е мойто мнение. ; ))
Аз съм ЗА да го направиш с него.
Ти си на 13, бе момиче. Не те е срам! Още да си девствена. Бързо тичай при баткото да те отвори, че си станала най-голямата сдухла в квартала, ей! Изостанала работа, пф..!
![]()
Ти нещо не си добре. Как може да имаш "мания" да спиш с момче. Много си малка, още си на 13 си и вече мислиш за такива неща. Аз на 14 и не, че съм много по-голяма от теб, ама още не сам развила "мания" да спа с някво момче. Не се доверявай на 19 годишния ще те изчука и ще те остави. Нищо лично ама май, май ти липсва сивото вещество.
Имала "мания", та ти сигорно още нямаш цикъл, а си тръгнала да правиш СЕКС!!!![]()
![]()
![]()
Какви хора има на тоя свят Божеееееее!!!