.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Koлко теми още ще пуснете за първата целувка?!
    пф както и да е.. по темата: на 14 бях.. първата беше без език.. после със
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    МайнаTown
    еми аз бях на 16

Град
    Plovdiv майна

Re: ПЪРВАТА ЦЕЛУВКА!!!

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Какво толкова ви е страх от тая целувка не знам..
    Кво има да му мислиш толкова ?
    +1

Не се впрягай толкова бе човек за всичко си има време.. Не е голяма философия целуването и не се притеснявай че ще се изложиш или такива глупости. Няма как да ти дадем инструкции какво да правиш.. Като дойде момента просто затваряш очички и другото ти идва отвътре.
    По темата: Бях на 14 и вече в края на срещата като ме изпрати ме гушна и целуна аз малко не го очаквах и не останах много доволна но пък човек се учи с времето

Добре, то е ясно, че няма някаква определена възраст или инструкции. Но все пак (тъй като и аз не съм се целувала още) няма ли някакви съвети за .. устните, дъха, позната, нещо...

Град
    Пловдив
    Хехе колко ясно си я спомням... не помня на колко бях, но беше с най - добрия ми приятел (по онова време... ) седяхме си вкъщи аз една приятелка и той тя реши да седне на компютъра ми и да си поиграе а той ме награби Все още не мога да си обясня тази негова постъпка

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от Longview
    Добре, то е ясно, че няма някаква определена възраст или инструкции. Но все пак (тъй като и аз не съм се целувала още) няма ли някакви съвети за .. устните, дъха, позната, нещо...
    еми земи си winterfresh extreme и ги дъвчи през цялото време и гледай да не ядеш храни които ти се лепят по зъбите...щото може да стане грозно И НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ !

хахахахах какъв съвет искаш за дъха !? Изяж един чесън и отиди да се целуваш
    Бзк .. мии препорачително е да си спокойна , с измити зъби.. ии може би дъвка преди т'ва , че ще е гадно да оставиш лошо впечатление .. Иначе и мен малко ме беше страх.. да не е да не му хареса и да разправя наляво и надясно.. ала-бала за мен Но всъщност попаднах на много добро момче и никога няма да съжалявам,че първата ми целувка е била с него
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Longview
    Е няма кво да се притесняваш...дъха и такива глупости. Не гледай кво пишат. Ако момчето те харесва наистина няма да му пречи..най малко тва

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Амии...бях на 84, беше най-невероятни ден от младините ми Аммм... дядото беше с 1 година по-голям .. проблема беше само в изкуствените ченета от време на време ме хапеше, ама на мен ми харесваше бешее много секси..а бастуна мууу О.о леле мале...побиват ме тръпки като се сетяяяя..

Супер фен Аватара на Stotii
    Kакво толкова се впрягаш бе момиче , това е просто целувка, а не проектиране на космическа совалка Като те налегне момчето да те целува, отвътре ще ти дойде какво да правиш с устата си.. това е емоция и усещане, а не математическо уравнение ...

Иначе моята беше на 14 в един басейн. Базикахме се с едно момиче и накрая те реши да ме целуне и така ;дд,,, какво мляскане падна послееее..... мама мия щяхме да се удавим на 1.60

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от Li0nesS
    Амии...бях на 84, беше най-невероятни ден от младините ми Аммм... дядото беше с 1 година по-голям .. проблема беше само в изкуствените ченета от време на време ме хапеше, ама на мен ми харесваше бешее много секси..а бастуна мууу О.о леле мале...побиват ме тръпки като се сетяяяя..
    Забавен

ехх тази първа целувка бях на 14 и беше с момчето, което харесвах одавна

Аз също бях притеснена, но това е нормално.. Някакси, всичко ти идва от вътре Според мен не е нужно да се целуваш с някого само, за да трупаш опит и за първата целувка най-добре е да се изчака човека, с когото искаш да се целуваш - тогава ще е перфектната целувка . Вярно първата целувка не е нещо толкова определящо и важно, някои даже не я помнят, но.. всеки чувства различно

Аа отностно дъха - винаги да е свеж.. зъбите - да са измити, а устните - меки и хубави Това определено е от значение

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от shanell1
    ехх тази първа целувка бях на 14 и беше с момчето, което харесвах одавна

Аз също бях притеснена, но това е нормално.. Някакси, всичко ти идва от вътре Според мен не е нужно да се целуваш с някого само, за да трупаш опит и за първата целувка най-добре е да се изчака човека, с когото искаш да се целуваш - тогава ще е перфектната целувка . Вярно първата целувка не е нещо толкова определящо и важно, някои даже не я помнят, но.. всеки чувства различно

Аа отностно дъха - винаги да е свеж.. зъбите - да са измити, а устните - меки и хубави Това определено е от значение
    аз обичам усттните да са с вкус шоколад....

с една приятелка в кинотои нейното гадже+неговия фр.който ме харесваше,токй ни предизвика 2мин. целуване(те станаха повече )и така-13
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

не е важно кога ще се цилунеш а с кого
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си