- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПЪРВАТА ЦЕЛУВКА!!!
Koлко теми още ще пуснете за първата целувка?!
пф както и да е.. по темата: на 14 бях.. първата беше без език.. после със![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+1Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Не се впрягай толкова бе човекза всичко си има време.. Не е голяма философия целуването и не се притеснявай че ще се изложиш или такива глупости. Няма как да ти дадем инструкции какво да правиш.. Като дойде момента просто затваряш очички и другото ти идва отвътре.
По темата: Бях на 14 и вече в края на срещата като ме изпрати ме гушна и целунааз малко не го очаквах и не останах много доволна
но пък човек се учи с времето
![]()
![]()
Добре, то е ясно, че няма някаква определена възраст или инструкции. Но все пак (тъй като и аз не съм се целувала още) няма ли някакви съвети за .. устните, дъха, позната, нещо...![]()
еми земи си winterfresh extreme и ги дъвчи през цялото време и гледай да не ядеш храни които ти се лепят по зъбите...щото може да стане грозноПървоначално написано от Longview
И НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ !
хахахахах какъв съвет искаш за дъха !? Изяж един чесън и отиди да се целуваш![]()
Бзк .. мии препорачително е да си спокойна , с измити зъби.. ии може би дъвка преди т'ва , че ще е гадно да оставиш лошо впечатление .. Иначе и мен малко ме беше страх.. да не е да не му хареса и да разправя наляво и надясно.. ала-бала за менНо всъщност попаднах на много добро момче и никога няма да съжалявам,че първата ми целувка е била с него
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Е няма кво да се притесняваш...дъха и такива глупости. Не гледай кво пишат. Ако момчето те харесва наистина няма да му пречи..най малко тваПървоначално написано от Longview
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Амии...бях на 84, беше най-невероятни ден от младините миАммм... дядото беше с 1 година по-голям ..
проблема беше само в изкуствените ченета
от време на време ме хапеше, ама на мен ми харесваше
бешее много секси..а бастуна мууу О.о
леле мале...побиват ме тръпки като се сетяяяя..
![]()
Kакво толкова се впрягаш бе момиче, това е просто целувка, а не проектиране на космическа совалка
Като те налегне момчето да те целува, отвътре ще ти дойде какво да правиш с устата си.. това е емоция и усещане, а не математическо уравнение ...
Иначе моята беше на 14 в един басейн. Базикахме се с едно момиче и накрая те реши да ме целуне и така ;дд,,, какво мляскане падна послееее..... мама миящяхме да се удавим на 1.60
![]()
![]()
ехх тази първа целувкабях на 14 и беше с момчето, което харесвах одавна
![]()
Аз също бях притеснена, но това е нормално.. Някакси, всичко ти идва от вътреСпоред мен не е нужно да се целуваш с някого само, за да трупаш опит и за първата целувка най-добре е да се изчака човека, с когото искаш да се целуваш - тогава ще е перфектната целувка
. Вярно първата целувка не е нещо толкова определящо и важно, някои даже не я помнят, но..
всеки чувства различно
![]()
Аа отностно дъха - винаги да е свеж.. зъбите - да са измити, а устните - меки и хубавиТова определено е от значение
![]()
аз обичам усттните да са с вкус шоколад....Първоначално написано от shanell1
![]()
![]()
с една приятелка в кинотои нейното гадже+неговия фр.който ме харесваше,токй ни предизвика 2мин. целуване(те станаха повече)и така-13
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
не е важно кога ще се цилунеш а с кого![]()
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...