.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    Пловдив

Смяна на учител

Здравейте Моля ако някой знае има ли начин учител, който ти преподава да бъде сменен и какъв е начинът - нека сподели. Трябва да се подаде молба от класа до директора или?

Голям фен
    "Mожете да смените учителите като направите молба до директора с подписите на родителите, ние сменихме една без проблем"

Цитат някъде от форумите на АБВ ... Иначе аз не знам нито един човек, който да си е сменил учителя в училище индивидуално, знам за премествания в други класове, което води до други учители, но не и само до сменяне на учителя (каране с др клас, например). Честно казано се съмнявам да ти одобрят молбата, защото не е срещана практика и не се гледа с добро око на това. Вярвам, че имаш причина, така че успех в начинанието : ) !

Град
    Пловдив
    нее, говорим за молба от целия клас,не от един ученик.Става въпрос ако целия клас е против един учител по определени причини,има ли начин той да бъде сменен?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от HiddenSmile
    нее, говорим за молба от целия клас,не от един ученик.Става въпрос ако целия клас е против един учител по определени причини,има ли начин той да бъде сменен?
    Има, говорете с директора, пишете молба...

Попринцип става с молба до директора. Ние така махнахме един учител.(беше заместник и пусна момчетата в съблекалнята докато се преобличахме). НО вие може да искате и молбата ви да не бъде удволетворена,защото понякога няма кой друг да поеме часовете или учителя/-ката да няма достатъчно лекторски и да не може без тези часове.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си