- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 365 причини да обичаш някой
Здрачвейте!Ще ви помоля (колкото и да е трудно за вас) да ми помогнете.Трябва да изброя 365 причини защо обичам родителите сище съм благодарна.Няма нужда един човек да пише всичките 365 причини.Достатъчно е няколко човека да напишат по няколко причини
благодаря предварително
![]()
Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..
Първото, за което се сещам:
- Грижат се за теб.
- Подкрепят те.
- Приятели са ти, колкото и да не ти се вярва.
- Обичат те, такъв/такава какъвто/каквато си.
- Разбират те. (или поне се стараят)
- Отдали са живота си на теб.
the naughty look. <3
- Дали са ти живот
- Биха направи всичко за теб..
- Обичат те такава,каквато си..За тях
ти си най-перфектния човек..
- Грижат се за теб и т.н.. Не се сещам
за други неща в момента
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Искаш някой напълно непознат да ти каже,защо ТИ обичаш родителите си?!![]()
![]()
Тъпо е!!!![]()
Тъпо е,че чакаш на готово ...![]()
Не искам това.Искам просто да ми помогнете малко защото немога да измисля точно 365 причини.Искам да ми кажете защо вие обичате родителите си![]()
Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..
Така написано е малко по-приемливо ...
Все пак има ОГРОМНА разлика между написаното в първия ти пост и написаното в този по-горе
"Искам да ми кажете,защо ОБИЧАМ родителите си."
"Искам да ми кажете,защо ОБИЧАТЕ родителите си."
И за да не е спам:
Обичам ги,защото са ми дали живот!
Обичам ги,защото вече почти 20 години се грижат за мен и ме даряват с любовта си!
Обичам ги,защото са ме възпитавали без шамари,наказания и страх от последствията след някоя евентуална моя грешка!
Обичам ги,защото НИКОГА не са ми повишавали тон,а са говорили с мен като с равна!
Обичам ги,защото винаги са ми имали доверие,което НИКОГА не съм предавала и са ми давали пълна свобода!
Обичам ги,защото винаги са до мен в добри и лоши моменти!
Обичам ги,защото са мои много добри приятели,с които винаги мога да седна и да поговоря за проблемите си (било то за някое момче,проблеми сред приятели или нещо друго)!
Обичам ги,защото никога нищо не крият от мен (било то проблеми в работата,семейни проблеми и т.н.),а това за мен е адски важно!!!
Обичам ги,защото са МОИТЕ родители!!!
Мога да изреждам още многооо,но нямам време сега![]()
ОБИЧАМ Я..(Майка си..понеже родителите ми са разделени) защото е всичко за менНай-близкият човек,човек с когото можеш да си споделиш всичко,макар че може не винаги да те разбере
Не ми се пишеПървоначално написано от d3viL
![]()
ква е тая простотия .. 365![]()
![]()
причината е една.. не толкова
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
365??!?![]()
не бяха ли 366 или 367?!?
![]()
кви са тези простотии
![]()
с всеки изминал ден някой полудява
![]()
![]()
Обичам ги,защото са ми дали живот!
Обичам ги,защото вече почти 20 години се грижат за мен и ме даряват с любовта си!
Обичам ги,защото са ме възпитавали без шамари,наказания и страх от последствията след някоя евентуална моя грешка!
Обичам ги,защото НИКОГА не са ми повишавали тон,а са говорили с мен като с равна!
Обичам ги,защото винаги са ми имали доверие,което НИКОГА не съм предавала и са ми давали пълна свобода!
Обичам ги,защото винаги са до мен в добри и лоши моменти!
Обичам ги,защото са мои много добри приятели,с които винаги мога да седна и да поговоря за проблемите си (било то за някое момче,проблеми сред приятели или нещо друго)!
Обичам ги,защото никога нищо не крият от мен (било то проблеми в работата,семейни проблеми и т.н.),а това за мен е адски важно!!!
Обичам ги,защото са МОИТЕ родители!!!
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Еййй .. ти знаеш ли, че ми даваш УНИКАЛНА идея !Първоначално написано от bonbonzamilion
МЕРСИ, брат !! (дори и да си момиче, аз така говоря на всеки!) :P
![]()
I'm inlove with a criminal...
всъщност това е за коледен подарък искам да зарадвам родителите си но определено ми е малко трудно да измисля 365 причини![]()
Ами като ти е трудно 365 (а то определено ще бъде) опитай с 100.Иначе стават:
Подкрепят те, когато най-много се нуждаеш от подкрепа.
Грижили са се за теб.
Опитват се да те разберат до колкото е възможно.
Прощават грешките ти.
П.С. Дават ти джобни.![]()
(шегувкам се разбира се)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
365
Действително не са толкова. Не знам дали са по-малко или повече. Най-вероятно моите са малко,но важни. Другите ще са художествено изпипани просто.
Няма причини да обичам любимите си същества. Не искам да търсят причини. Ако това не им стига не мога да облека чувствата си в красиви думички.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Обичам ги, защото правят всичко за мен!
...защото където и да отида, каквото и да направя, колкото и да сгреша, винаги ще има дом, с отворени за мен врати.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мама ме обича, защото съм била, съм и винаги ще бъда нейното единствено момиченце, което е отгледала сам-самичкаОстаналите неща, че ме подкрепя, че ми дава пари, че е моя приятелка не са маловажни, но ги оставям настрани, защото първото, което казах култивира всичките в едно
![]()
Животът е адът описан в Библията!